≫ 

Ono kad šampionu daš 4 komada, i mogao si još toliko, a Sautemptonu ne možeš nijedan

Novo glupiranje Mančester Sitija...

  • 3
Pap Gvardiola, Mančester Siti

Gvardiola se ovaj put prekombinovao; Foto: Tanjug/AP

Izađeš na teren protiv najboljeg u ligi, tima koji je osvojio titulu dominantno sa 20+ bodova razlike i uništiš ga. Daš mu četiri gola i promašiš bar još toliko šansi, a onda posle samo nekoliko dana jednoj od najlošijih odbrana u Premijer ligi koja je na jednom meču primila devet golova (od Lestera), ne daš nijedan.

Sautempton je napravio veliko iznenađenje i savladao Mančester Siti sa 1:0 na zatvaranju nedeljnog programa 33. kola.

Uzalud je Mančester Siti nasrtao na gol "Svetaca", raspoloženi golman Mekarti je zaustavio baš sve udarce Građana. Branio je kao zid. Pep Gvardiola je rešio da ostavi na klupi De Brujnea i Fila Fodena, a nesposobni Gabrijel Žezus u špicu, koji se ispromašivao, koštao ga je poraza, drugog od nastavka sezone prekinute korona virusom.

O sjajnom golu momka po imenu Če Adams već smo pisali, njegov fantastičan lob sa gotovo 40 metara iz 16. minuta odlučio je pobednika ovog susreta.

 

Branio se Sautempton 90 i kusur minuta svim srcem. Neverovatno je kako je njihov trener Ralf Hasenhutl, inače poznat pod nadimkom "Klop sa Alpa", postavio taktiku, a čak i kada su gosti probili čvrst bedem, golman je bio nesavladiv.

Siti je imao dosta šansi, čak je i tviter nalog Sautemptona na kraju konstaotvao da je "fudbal malo uvrnut" što se videlo na terenu.

 

Pobeda Sautemptonu ne znači im puno, osim na planu samopouzdanja jer je kasno za pokušaj plasmana u Evropu. Ni Građani se neće potresti preterano. Ipak, glavobolju će imati Pep Gvardiola da shvati kako to njegov tim toliko zavisi od Kevina De Brujnea bez koga Siti nije mašina.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Šta fudbaler Mančester sitija kaže na interesovanje Zvezde?

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA