≫ 

Banjak se vratio u tim, Olimpija primila tri komada, ali pobedila Triglav u utakmici sa deset golova

Neobičan rezultat u slovenačkom prvenstvu...

  • 4

Posle utakmice pauze zbog suspenzije Maki Banjak se vratio u prvi tim Olimpije koja je odigrala spektakularnu utakmicu sa čak deset golova u okviru prvenstva Slovenije.

Ekipa iz Ljubljane savladala je kao gost Triglav sa čak 7:3, a Kamerunac koji je potpisao ugovor sa Partizanom ponovo je odigrao svih 90 minuta.

Nije se proslavio kod drugog gola domaćeg tima koji je pao posle kornera (loše skočio), a možda je mogao i kod trećeg bolje da reaguje kada nije stigao da izblokira šut protivnika, ali će i ova partija Banjka otići u zaborav naročito posle ubedljive pobede.

Trijumfa koji je Olimpiju približio šampionskoj tituli pošto pet kola pre kraja drži četiri boda prednosti u odnosu na Celje i Maribor.

Zanimljivo da je prvi gol za Triglav na ovom meču postigao Filip Janković, nekada velika nada Crvene zvezde i "novi Prosinečki", čija karijera nije otišla željenim tokom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan Ultra kop

    6. jul 2020 | 00:28

    Ovaj profesionalni bezac od lavova,cim se nadje u timu Olimpija ne prima manje od cetri komada po mecu !!! igracina bre !?!?!?!

  • misa

    5. jul 2020 | 23:11

    Pa jače igrače imamo u omladinski pogon partizana nego sto dovode ove rage da peru pare

  • Miki 90

    6. jul 2020 | 10:12

    Partizanovac sam , al ovaj nije ni za Teleoptika,supalj na sve strane ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA