≫ 

Prazni "San Paolo" progutao Romu: Insinje presudio Vučici retko lepom "kiflom"

Napoli pobedio Rimljane na zatvaranju 30. kola Serije A sa 2:1

  • 0
lorenco insinje

Lorenco Insinje; Foto: Tanjug/Ap

Kao pobednik Kupa Italije Napoli je već učesnik grupne faze Lige Evrope, ali sjajna ekipa Đanara Gatuza pokušava da popravi utisak u finišu sezone u kojem igra sjajno i beleži dobre rezultate.

Sa tom praksom nastavili su i u derbiju nedeljnog programa Serije  u kojem su na praznom stadionu San Paolo savladali Romu sa 2:1 i izjednačili se na petom mestu na tabeli.

Dželat Vučice bio je omaleni Lorenco Insinje, koji je prelepim udarcem iskosa u 82. minutu doneo svom timu sva tri boda. Retko lep gol postigao je krilni napadač Napolija i pokazao da ulazi u formu kada je timu najpotrebniji.

Prelepo je savio "kiflu" napadač Napolija i postigao gol koji vredi pogledati više puta.

 

Inače, mnogo bolji fudbal se igrao u drugom poluvremenu. Napoli je poveo preko Hosea Kaljehona u 55. minutu, da bi koji trenutak kasnije Henrih Mkhitarjan posle sjajnog solo izdanja majstorski matirao golmana Napolija za 1:1.

 

 

Domaćin je generalno bio bolji na čitavom meču, a posebno u prvom poluvremenu propustio je nekoliko izglednih prilika (Milik i Ruiz) da trijumf nad velikim rivalom učini i ubedljivijim.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA