≫ 

Najbolja Barsa od restarta sezone: Lepi golovi, top akcije i Grizman kao u najboljim danima

Ipak, to neće biti dovoljno za novu šampionsku titulu...

  • 2
Barselona Foto: Printscreen/Streamja

Posle dva razočaravajuća remija malo nade i za navijače Barselone. Istina, šampionska titula je verovatno već u Madridu, ali Katalonci do kraja sezone mogu bar da probaju da pobedama pripreme teren za sledeću.

Viljareal, koji igra sjajno u poslednje vreme, nije mogao da parira raspoloženoj ekipi Kikea Setijena.

Ono što može da hrabri Katalonce je da su trijumfovali na terenu tima koji je imao pet pobeda i remi u nastavku sezone, a pride su mu dali i četiri komada u ubedljivoj pobedi od 4:1.

Blistao je Antoan Grizman. Doduše i Luis Suarez je postigao lep gol za 2:1, ali je Francuz u 45. minutu fenomenalnim udarcem pokazao da nije zaboravio da daje golove. Iako mu je ovo prvi pogodak u Primeri još od februara meseca.

Sve što je Viljareal uradio na ovom meču bilo je izjednačenje preko Morena u 14. minutu, a tačku na ubedljivu partiju Barselone stavio je mladi Ansu Fati u samom finišu utakmice.

Lionel Mesi večeras nije postigao gol (istina poništen mu je jedan zbog ofsajda uz pmoć VAR-a sredinom drugog dela), ali je sa još dve asistencije uvećao svoj impresivni saldo na 19.

Četiri kola pre kraja sezone u Primeri, Barselona zaostaje za Realom isto toliko bodova, a u slučaju da rivali na kraju budu izjednačeni na vrhu Madriđani će biti šampioni zbog boljeg međusobnog skora.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    6. jul 2020 | 04:31

    Da je bio Spartak iz Subotice na mesto Viljareala,bolje bi odigrao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA