≫ 

Matić u Junajtedu do 2023! Đavoli uz novi ugovor poslali i jasnu poruku "Nemanja je ovde da ostane"

Informaciju objavili Englezi u nedelju, Junajted je ozvaničio u ponedeljak

  • 0
Nemanja Matić

Foto: Tanjug/AP

Srpski fudblaer Nemanja Matić potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa Crvenim đavolima posle odličnog restarta sezone u Premijer ligi i ostaće na Old Trafordu do 2023. godine.

Pre šest meseci prežaljen, sada osiguran! Turbulentan je bio period iza zamenika kapitena srpske reprezentacije za kog je Junajted u ponedeljak objavio "Nemanja je ovde da ostane".

 

- Srećan sam što sam deo velikog kluba. Kao igrač, još uvek imam štošta da pružim u karijeri i da to uradim sa Mančester junajtedom, to će biti čast. Imamo dobru ekipu i spoj mladosti i iskustva uz dobre odnose unutar tima - rekao je Matić za klupski sajt.

Matić je do sada odigrao 114 utakmica za Junajted od dolaska u taj klub iz Čelsija 2017. godine. Dodaje da će on i saigrači sada uraditi sve što mogu kako bi završili sezonu na pravi način.

Matića je pre nekoliko dana u prvi plan istakao i Alan Širer, legendarni napadač Njukasla, kada je rekao da je on diskretni junak o kom niko ne priča, a koji čuva leđa Polu Pogbi i Brunu Fernandešu dok napadaju.

 

- Oduševljen sam što je Nemanja potpisao novi ugovor, znam da će njegovo iskustvo i liderske sposobnosti uz profesionalizam biti dragoceni ovog mladoj i talentovanoj grupi. Imamo jako kvalitetnu sredinu terena i Nemanjine karakteristike su ključni deo toga. Ovde je već tri sezone i dobro razume vrednosti i značaj igranja za Junajted - objasnio je menadžer Crvenih đavola Ole Gunar Solskjer.

Video: Lalatović izašao na teren, a onda je krenuo vatromet, usijalo se sve od baklji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA