Ruski milioni stižu u Humsku? Marko Nikolić zagrizao za Sadika, žele ga i Porto, Valensija, Šalke...

Red zainteresovanih klubova za nigerijskog napadača je sve veći

  • 28
Sadik, Marko Nikolic, Savo Milosevic Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: MN Press

Umar Sadik je novi Partizanov "kapitalac"! To je jasno posle ogromnog interesovanja velikih evropskih klubova za nigerijskog napadač koje je iz dana u dan sve veće.

Kako Telegraf saznaje, pregovori sa nekoliko ekipa, koje su pratile Sadika i slale svoje ljude da ga prate, intenzivno su nastavljeni i nakon završetka sezone u Srbiji.

Red za njega je sve veći, a klubovi koji ga imaju na listi želja su: Porto, Valensija, Lil, Bešiktaš, Šalke i Lokomotiva iz Moskve, koju je nedavno preuzeo bivši trener crno-belih Marko Nikolić, koji je u potrazi za napadačem.

Lokomotiva je imala i svog skauta na jednoj od utakmica u završnici prvenstva. Nakon početnog interesovanja, gde su predočili da su spremni da plate 7 miliona evra, ponuda je podignuta na 8 miliona, ali klubovi i dalje imaju veliko mimoilaženje kada je u pitanju obeštećenje.

Partizan traži 15 miliona evra za Nigerijca

Umar Sadik Mnogo evropskih klubova zainteresovano je za Sadika; Foto: Marko Jovanović

Pored Lokomotive i drugi klubovi za sada barataju novcem koji se kreće u rasponu do 7 miliona evra. Najzagriženiji klub je francuski Lil, koji više od 6 meseci pokušava da dovede Sadika, ali nije u stanju da izdvoji više od 7 miliona evra, tako da je realnija opcija da on završi u nekom od drugih klubova koji ga žele.

Prethodno je interesovanje za Sadika pokazao i CSKA iz Moskve, ali su Armejci odustali od toga jer nisu u mogućnosti da izdvoje novac koji traže crno-beli.

Sadik takođe ima i ponudu iz Kine, ali njegova razmišljanja idu u tom smeru da posle Partizana želi da igra samo u Evropi i ponude iz Azije ni ne uzima u razmatranje.

Pisali smo već kakva je strategija crno-belih u ovom prelaznom roku i da ona umnogome zavisi od prodaje jednog "kapitalca". Da li će to biti Sadik, za koga Partizan traži 15 miliona evra, ili Filip Stevanović, čija je cena nešto veća, ostaje nam da sačekamo i vidimo rasplet u narednim danima.

Pošto crno-beli ne smeju previše da odugovlače sa prodajom, nije isključeno da se na kraju i "nađu na pola" sa najozbiljnijim klubovima u pregovorima, pa da Sadik bude prodat uz obeštećenje oko 12 miliona evra, jer crno-beli ispod te cifre neće ni razmatrati ponude.

Video: Maestralni Sadik: Potezi koji su obeležili derbi protiv Zvezde

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Huan

    6. jul 2020 | 16:47

    Uzimajte lovu sto pre. Inace, ima da bude kao sa Pavkovim iz zvezde. Nece moci da ga oteraju

  • burekdzija je izgzbljen

    6. jul 2020 | 18:14

    sadik ko cijela zvezda haha hahaha..jel i burekdzija ide kao prilog sa sadikom da dohvata lopte iza gola...

  • Heroes

    6. jul 2020 | 15:30

    Svi ga zele, a zavrsice u Rusiji ili Ukrajini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA