≫ 

Pljačkaši opelješili Riberijevu ženu dok je Francuz igrao protiv Parme

Legendarni napadač rašmišlja o raskidu ugovora

  • 0
Italy Soccer Serie A Frank Riberi; Foto: Tanjug/AP

Fiorentina je sinoć kao gost pobedila Parmu sa 2:1 u utakmici Serije A, ali je iskusnog fudbalera Viole Franka Riberija (37) sačekala neprijatna vest po završetku utakmice.

Njegov stan u Firenci je obijen, a lopovi su odneli nekoliko skupocenih tašni i sav nakit njegove supruge koji se nalazio u kući. Finansijska šteta za sada nije obelodanjena, a Francuz se oglasio saopštenjem na društvenim mrežama.

- Posle pobede nad Parmom vratio sam se kući gde me je zatekla neprijatna scena. Moja supruga je ostala bez torbi i nakita, ali to nije toliko bitno u ovom trenutku. Najvažnije je da su ona i deca dobro, iako ne znam šta da radim. Volim fudbal i Firencu, ali mi je najvažnija bezbednost porodice, pa ću u skladu sa tim doneti odluke - napisao je Riberi na Instagramu.

To znači i da bi Francuz mogao da raskine ugovor sa Fiorentinom koji je potpisao prošlog leta kada je stigao iz Bajerna u kojem je proveo 12 godina.

Riberi je sporazumom vezan za klub sa "Artemio Frankija" do juna 2021. godine, ali bi nemili incident moga da uslovi rani razlaz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA