≫ 

Na Banjici jedva čekaju dogovor Zvezde i Olimpijakosa: Evo koliko pripada Radu od prodaje Petrovića

Mladi reprezentativac bi mogao da popuni i kasu bivšeg kluba

  • 3
Njegoš Petrović Njegoš Petrović; Foto: Marko Jovanović

Danima već kruže priče o transferu Njegoša Petrovića iz Crvene zvezde u Olimpijakos, a vesti iz Pireja osluškuju se i na Banjici gde se i "Građevinari" nadaju delu kolača.

Suma od 2 miliona evra koju su Atinjani, navodno, spremni da izdvoje definitivno nije po ukusu čelnika srpskog šampiona (traže bar 4 miliona), ali pandemija korona virusa i finansijska kriza bi mogli da nateraju crveno-bele da se odreknu mladog reprezentativca Srbije.

Podsetimo, Petrović je prošlog leta stigao iz Rada na Marakanu za obeštećenje 400.000 evra, koje je, prema informaciji Telegrafa plaćeno iz dve rate od po 200.000, ali i za 20% od sledeće prodaje, koji bi klubu sa Banjice dobro došli uoči početka nove sezone.

To znači i da ukoliko bi Petrović otišao u Grčku za 2 miliona evra "Građevinarima" sleduje još 400.000, što je fina svotica u datim uslovima.

Ipak, potrebno je najpre da se bratski klubovi dogovore, ali za sada nema naznaka kada bi konačna realizacija transfera Njegoša Petrovića u Atinu mogla da usledi.

Video: Gol, golčina na Brdu - Njegoš Petrović je postigao jedan od najlepših golova sezone

Posle očajnog niza Arsenal je zaređao tri pobede i vratio se u borbu čak i za Ligu šampiona. Koliko je realno da se u nju ravnopravno uključi biće jasnije posle večerašnjeg (21.15) duela sa sjajnim Lesterom u Londonu. Kec je 2,30, iks 3,35, a dvojka 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Lester.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    7. jul 2020 | 15:37

    2 miliona...hahahahahaha...ako ga prodate za 500 hiljada da skacete od srece i to odmah da vam uplate pare kako se ne bi predomislili, u ugovor obavezno da stavite "traćke traćke traćke, nema vise vraćke".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA