≫ 

Šokantan potez Barse: Katalonci jure Jokanovog miljenika iz Fulama, Murinjo stopirao transfer

"Pitali i za zdravlje" najskupljeg pojačanja u istoriji Totenhema

  • 0
Aleksandar Mitrovic i Rajan Sesenjon, Fulam Foto: Guliver/Getty Images/Marc Atkins

Katalonski gigant Barselona raspituje se za Totenhemov tandem Tanguj Ndombele i Rajan Sesenjon u poslu koji bi uključivao razmenu igrača.

Pandemija korona virusa uzela je danak, pa Barselona ne bi trošila previše novca, pa bi prihvatila da pregovara sa Pevcima samo pod uslovom da deo trampe bude u fudbalerima.

Katalonci na raspolaganju imaju nekoliko igrača kojima mogu da trguju da bi dobili ono što žele i na tom spisku su Filipe Kutinjo, Ivan Rakitić, Samjuel Umtiti, Nelson Semedo.

Žoze Murinjo je, prema pisanju engleskih medija, lično blokirao transfer Sesenjona, dok se klub nećka u vezi sa Ndombeleom.

Skupa su koštali Totenhem 87 miliona evra prošlog leta, mada su veći deo ove sezone proveli na margini.

Sesenjon je pre dolaska u Totenhem bio jedan od glavnih igrača u rotaciji Slaviše Jokanovića u Fulamu, dok je Srbin još bio menadžer "kotidžersa".

Ndombeleu nisu išle na ruku povrede i promena menadžera pošto ga je doveo Maurisio Poketino, a Poketina je na klupi jesenas zamenio Žoze Murinjo.

Zbog toga Francuz nije dobio mnogo minuta, svega 19 od restarta sezone, dok Sesenjon na poslednjem meču protiv Evertona uopšte nije bio ni u protokolu.

Međutim, Murinjo ipak računa na njega kao dugoročno rešenje na levom beku, a veliko je pitanje šta će biti sa Ndombeleom koji je stigao kao najskuplje pojačanje u istoriji Totenhema za 65 miliona evra.

Video: Fudbaler Barselone pružio podršku Novom Pazaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA