"Ja sam predsednik, trener, igrač, ali me plaćaju samo kao igrača"

Zlatan Ibrahimović pokazao klasu protiv Juventusa, a onda u svom stilu prokomentarisao igre

  • 0
zlatan ibrahimović

Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Milana pobedili su Juventus u 31. kolu Serije A rezultatom 4:2 (0:0), iako su do 62. minuta gubili sa 2:0! Sve je krenulo od 62. minuta i penala koji je iskoristio Zlatan Ibrahimović.

Šveđanin je potom u 66. asistirao Kesiju za 2:2, da bi Leao minut kasnije pogodio za 3:2 na asistenciju Rebića koji je u 80. postavio konačan rezultat.

Između entuzijazma za povratak koji je doveo Rossonera do pobede i razmišljanja o njihovoj budućnosti:

- Star sam, nije tajna, ali godina je samo broj. Odlično radim trening, imam dobru ravnotežu. morao sam da igram još malo od poslednje trke, ima ih još puno.

- Dobro sam, trudim se da na svaki način pomognem timu. Tim je sretan što me ima, da sam bio ovde od početka sigurno bismo osvojili šampionat. Ja sam predsednik, trener i igrač, ali oni me plaćaju samo kao igrača. - rekao je Ibra.

Švedski napadač je tada ostavio nekoliko sumnji u svoju budućnost, jasno rekavši da bi to mogli biti njegovi poslednji meseci u dresu Milana:

- Da vidimo, ima još mesec dana da se zabavimo. Ovde se događaju stvari od koje ne možemo da kontrolišemo, izvinjavam se navijačima, što nisu imali priliku da me možda poslednji put vide uživo.

- Igranje bez navijača je loše, danas bi se mogli zabavljati sa nama, radimo svoj posao i profesionalci smo. Nisam ovde da bih bio maskota, ali zato što želim da donesem rezultate. Zbogom na kraju godine? Pročitajte između redova - rekao je Ibrahimović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA