≫ 

Boaći: Potukao sam se sa saigračem kad me je nazvao crncem na treningu

Napadač Zvezde ispričao neobičnu priču u emisiji za Zvezdinu televiziju

  • 11
Ričmond Boaći

Foto: Nikola Tomić

Ričmond Boaći fudbaler Crvene zvezde, želi da ostane u klubum, bez obzira na to što je u grupi fudbalera sa dozvolom za odlazak u slučaju dobre ponude.

Najbolji strelac-stranac u istoriji kluba ima plan da postigne 200 golova za najtrofejniji srpski klub.

- Za mene je sjajan osećaj što sam se upisao u istoriju ovako velikog kluba. Povratak iz Kine doneo mi je mnogo povreda, život je sačinjen od uspona i padova. Kad završim karijeru, hoću da piše da sam dao 200 golova u Zvezdi i da sam bio neverovatan. Kad bih tako nešto slušao u starosti, to bi bilo moje najveće dostignuće u životu – rekao je Ričmond Boaći, u razgovoru sa novinarkom Zvezdine televizije Tatjanom Šajković.

Bilo je i situacija kad se Boaći sukobio na treningu sa saigračem, jer je pomislio da ga proziva na rasnoj osnovi.

- Potukao sam se na treningu s jednim momkom iz Bosne, Dejanom Lazarevićem. Rekao mi je što mi se nije svidelo. Poručio sam mu „nemoj da me zoveš crnac, ako me tako zoveš imaćeš problem sa mnom“.

- Nisam znao da se samo šalio, kad sam čuo da me je nazvao „ludi crnac“. U mojoj glavi je to zvučalo kao uvreda, ali nije bilo tako i rešili smo sve.

Video: Ričmond Boaći: Nema predaje, Kosovo je Srbija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sarajevo

    8. jul 2020 | 10:51

    Da sam ja crnac nikada nebih se naljutio ako bime neki belac pomislio da može dame uvredi na račun boje moje kože. Jednostavno boja bela crna.Po mome toje više problem belaca.

  • Pele

    8. jul 2020 | 10:46

    Šta je trebao da te zovne Belac ?

  • Svasta!

    8. jul 2020 | 09:45

    A sto je to uvredljivo? Je l' uvredljivo da te neko nazove belcem? Pa postoje 4 rase od vrste koja se zove covek. Kao kad bi se rotvajler uvredio kad bi ga doberman nazvao rotvajlerom....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA