Radnički doveo Zvezdino dete: Reprezentativac će biti novi desni bek Nišlija

Novo ime na Čairu

  • 2
Aleksandar Kostić Foto: Instagram.com

Desni bek, Aleksandar Kostić, novi je fudbaler Radničkog iz Niša.

Rođen je 2000. godine, ponikao je u Omladinskoj školi Crvene zvezde, gde je nastupao u mlađim selekcijama kluba, a prethodne sezone bio je jedan od važnijih šrafova u redovima OFK Bačke.

- Zadovoljstvo mi je što sam došao u ovakav klub. Sigurno je da je Radnički jedan od najvećih klubova u Srbiji. Očekivanja su ista kao i kluba, želim da zajedno izborimo mesto u kvalifikacijama za evropsko takmičenje - rekao je Kostić.

Novajlija u dresu Radničkog prošao je sve reprezentativne selekcije Srbije do U19.

- U slučaju dobrih igara u Radničkom, verujem da taj trend mogu da nastavim. Klub je iza mene, da mi pomogne, ali zavisi kako ću da odigram sezonu.

 

 
 
 
View this post on Instagram
Desni bek Aleksandar Kostić rođen 2000. godine novi je fudbaler Fudbalskog kluba Radnički iz Niša. On je danas potpisao ugovor sa klubom. Ponikao je u Omladinskoj školi Crvene zvezde, gde je nastupao u mladjim selekcijama kluba, a prethodne sezone bio je jedan od važnijih šrafova u redovima OFK Bačke. - Zadovoljstvo mi je što sam došao u ovakav klub. Sigurno je da je Radnički jedan od najvećih klubova u Srbiji. Očekivanja su ista kao i kluba, želim da zajedno izborimo mesto u kvalifikacijama za evropsko takmičenje - rekao je Kostić. Novajlija u dresu Radničkog prošao je sve reprezentativne selekcije Srbije do U19. - U slučaju dobrih igara u Radničkom, verujem da taj trend mogu da nastavim. Klub je iza mene, da mi pomogne, ali zavisi kako ću da odigram sezonu.A post shared by FK Radnički Niš (@fkradnickinis) on

Video: Saša Stojanović otišao u igračku penziju uz spektakularnu bakljadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA