Jovičić: Dupla kruna neostvarena želja, jurimo je sledeće sezone

Fudbaler Zvezde kaže da je igranjem za crveno-bele ostvario dečiji san

  • 3
Branko Jovičić Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić rekao je da mu je period od tri godine među crveno-belima najlepši u karijeri.

- Sve se desilo spontano, nisam mogao da odbijem poziv Crvene zvezde. Najveća želja u detinjstvu mi je bila da obučem crveno-beli dres i zaigram na Marakani. Kada mi se ukazala prilika, odluka se nije dovodila u pitanje.

-Već tri godine sam član našeg najvećeg kluba i upravo su poslednje tri godine jedan od najlepših perioda u mom životu", rekao je Jovičić u intervjuu za klupski sajt.

Za tri godine u crveno-belom dresu igrač sredine terena zabeležio je 76 nastupa, a po tri puta se upisao u listu strelaca i asistenata.

- Zauvek će mi ostati u sećanju debitantska utakmica i partije koje sam pružao po dolasku u klub. Saigrači su me odlično prihvatili, kao i svi ljudi u klubu. Posebno mi je značilo što su me navijaći od početka zavoleli i bili mi podrška u teškim momentima-

Vezista poreklom iz Raške član je generacije, koja je Zvezdu posle duge pauze vratila na evropsku scenu, sa kojom je osvojio i tri titule šampiona države.

- Dupla kruna je neostvarena želja i cilj koji ću sigurno sa Crvenom zvezdom juriti naredne sezone- zaključio je Jovičić.

Video: Jovičić otkrio šta mu je Vladan Milojević poklonio posle teške povrede 2017. godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA