Jović ponovo na udaru Španaca: Lukin "annus horribilis" u Realu

Napadač Madriđana će definitivno želeti što pre da zaboravi prvu godinu u klubu, barem što se tiče ove sportske strane

  • 3
Luka Jović

Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Srpski reprezentativac Luka Jović ponovo se našao na udaru španske javnosti, odnosno "Marke", zbog informacije da već dva dana ne trenira sa Realom!

Luka se trenutno nalazi u samoizolaciji u koju ga je poslao klub, jer je njegov prijatelj, koji mu je došao u posetu, pozitivan na korona virus.

Ovo je samo jedan u nizu događaja koji je Jovića "pogodio" otkako je došao u Real i otuda ne čudi što je pomenuta "Marka" taj njegov period nazvala strašna godina - "annus horribilis."

Počeli su od toga da je za 770 minuta dao samo dva gola i imao dve asistencije, a da je u Real došao psole 27 pogodaka u dresu Reala. Zatim su notirali Jovićevu povredu iz novembra, kada je imao problema sa kukom, a onda i povredu stopala koju je zaradio u Srbiji tokom korona pauze.

Naravno, Španci nisu zaboravili to da je Jović u Srbiji kršio izolaciju i da je morao pred istražne organe. Kao i da je platio kaznu i bio suočen sa potencijalnim odlaskom u zatvor.

Tekst završavaju tako što napominju roštilj koji je organizovao sa Ivanovim Šaponjićem i Nemanjom Maksimovićem, i to dok je u Španiji trajala pandemija i gde su ljudi morali da se pridržavaju pravila o izolaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA