≫ 

Čudesni mišići, pločice na stomaku: Ovo su najnabildovaniji fudbaleri sveta, za kojima žene uzdišu

Oni su uspešni fudbaleri, ali bi sigurno odneli pobede i na nekom fitnes takmičenju u figuri

  • 1
Ramos, Levandovski, Ronaldo Printskrin: Instagram

Profesionalni sportisti danas moraju da budu neverovartno jaki i spremni, jer to su zahtevi modernog sporta, koji se po svojoj brutalnosti, sve više približava onim gladijatorskim igrama u starom Rimu.

Bez dobre muskulature je nemoguće da se bavite na vrhunskom nivou u bilo kom sportu, plus da prođete bez nekih težih povreda.

Ipak, od mnoštva fudbalera,  nekoliko njih se izdvaja po svojim čudesno definisanim mišićima, po kojima liče na bodibildere, za šta je, pored treninga, sigurno zaslužna i dobra ishrana.

To su Kristijano Ronaldo, Robert Levandovski, Serhio Ramos, Nani, Adame Traore, Nejmar, pa i naš Dušan Tadić. Sigurno ih ima još, ali ovi momci pripadaju samom vrhu svetskog i evropskog fudbala

Nije čudo da svaki od ovih igrača ima kod kuće mini teretanu sa svim potrebnim tegovima sa kojima održavaju fizički izgled i snagu.

Video: Miloš Šarčev je, posle Švarcenegera, najslikaniji bodibilder na svetu

Igra Mančester Junajted sjajno u poslednje vreme, blizu je povratka u Ligu šampiona, i večeras (21.15) ne bi smeo da ima problem na gostovanju Aston Vili koja je u ozbiljnim problemima. Kvota na dvojku je 1,38, a na pobedu Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Mančester Junajted.

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA