Ivanović hitno morao u Srbiju zbog porodice: U Rusiji ga čeka novi ugovor od Zenita

Kada se bude vraćao u Rusiju, moraće u karantin zbog korona virusa, pa možda propusti finiš jer su do kraja sezone ostala još četiri kola

  • 1
Bane Ivanović

Printskrin: Youtube/Russiean premijer liga

Kapiten Zenita iz Sankt Peterburga Branislav Ivanović pokušaće da napadne i treći uzastopni naslov prvaka Rusije jer mu je Zenit ponudio ugovor na bar još godinu dana.

Srpski defanzivac je morao da prekine sezonu zbog toga što je iz porodičnih razloga morao da se vrati u Srbiju, ali je klub iz Sankt Peterburga očito bio zadovoljan viđenim do sada.

A viđena su 33 meča i četiri gola Ivanovića za Zenit, u sezoni u kojoj je ovaj klub predvodio i do pobede nad Krasnodarom, te potvrdio novu titulu.

Ivanović ima 36 godina, u Zenit je stigao 2017, posle devet godina u Čelsiju i za taj klub je odigrao ukupno 123 utakmica i ima 12 golova uz četiri asistencije.

Prethodnih dana je bilo spekulacija da bi mogao da se vrati u Srbiju i zaigra za Crvenu zvezdu, ali se to po svemu sudeći neće desiti.

Video: Lalatović odgovorio Grobarima: Reakcije neprimerene, ali i ja trpim uvrede

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA