≫ 

Sevilja "okrenula" Atletik za četiri minuta: Banega i El Hadadi "podebljali kartu" za Ligu šampiona

Fudbaleri Sevilje gostovali su Atletik Bilbau u meču 35. kola španske Primere i pobedili ga sa 1:2

  • 0
sevilja.jpg Foto: Printscreen Youtube

Gosti su na stadionu San Mames preokrenuli pošto je tim iz Baskije poveo u 28. minutu uz podosta sreće.

Lopta je posle udarca igrača Atletika "rikošetirala" od noge fudbalera Sevilje do Ander Kape koji je šutnuo iz prve i probušio malu mrežu gola Sevilje za 1:0.

Bilbao je preko Munijaina imao šansu da u nadoknadi prvog poluvremena postigne još jedan gol, ali je on bio neprecizan i rezultat je ostao dostižan za goste.

U nastavku je Sevilja preokrenula sve za četiri minuta. Najpre je Ever Banega u 70. minutu sa ivice kaznenog prostora iz slobodnjaka pogodio sam ćošak gola Atletika za 1:1, a onda četiri minuta kasnije pogađa i Munir El Hadadi.

Banega se ovog puta našao u ulozi asistenta kada je iz dubine sa desne strane poslao loptu napred u kazneni prostor i tamo pronašao El Hadadija kome nije bilo teško da se pokloni i pogodi mrežu za 1:2.

Sevilja je ovim trijumfom napravila važan korak ka Ligi šampiona sledeće sezone jer posle 35 odigranih utakmioca ima 63 boda na četvrtom mestu.

Petoplasirani je Viljareal sa 57 bodova, dok je Atletik Bilbao zaostao u borbi za Ligu Evrope. Baskijski klub ima 48 bodova i nalazi se na devetom mestu, dok sedmoplasirani Sosijedad ima 51 bod, a Hetafe na šestom mestu 53.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Proslava igrača Vojvodine na terenu nakon osvajanja trofeja u Kupu Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA