≫ 

Katai stigao na Marakanu, Zvezda potvrdila transfer: On je nova desetka crveno-belih!

Crveno-beli kroz dve objave na društvenim mrežama potvrdili dolazak ofanzivnog veziste

  • 13
Aleksandar Katai

Foto: MN Press

Crvena zvezda je na svom profilu na Instagramu potvrdila dolazak Aleksandra Kataija. On je još u četvrtak postigao dogovor o povratku na Marakanu, poptisao je dvogodišnji ugovor vredan 480.000 evra po godini.

Zvezda je na Instagramu objavila i video u kojem nagoveštava da će Katai dobiti i čuvenu desetku, koju su proslavile mnoge legende kluba iz Ljutice Bogdana.

Takođe, objavljena je i slika Kataija s leđa, uz pitanje "Pogodite ko je?", iako je jasno da je reč o momku iz Srbobrana.

Zbog pandemije korona virusa, koja je ponovo buknula u našoj zemlji, neće biti zvanične promocije Kataija u prisustvo novinara, a on će se već u subotu od 10 časova javiti treneru Dejanu Stankoviću na prozivci, nakon čega će krenuti put Divčibara sa ekipom na prvi deo priprema za novu sezonu.

Podsetimo, Katai je nedavno otpušten u Los Anđeles Galaksiju, zbog rasističkog ispada njegove žene Tee, koja je vređala demonstrante koji su se pobunili za prava tamnoputih stanovnika u Americi posle ubistva Džordža Flojda od strane policajca, koji mu je klečao na glavi nekoliko minuta.

Video: Stanković čuvenom pesmom Delija krunisao slavlje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirche

    10. jul 2020 | 14:39

    👍👍👍

  • Marko

    10. jul 2020 | 15:14

    Konacno pojacanje koje valja! Dobrodosao Katai! Igrao kao 2016. i svi cemo biti zadovoljni! Cekamo jos pojacanja na pozicijama DC, CM i ST...ali i prodaju Milunovica, Petrovica, Jovancica, Jevtovica, Melega, Simica, Garsije, Pavkova, Tomanea... Jirku bih voleo da vidim u rotaciji, u 23 igrica...jer mislim da ima kvalitet! Idemo Zvezdo!

  • PECA

    10. jul 2020 | 15:44

    Šta žena može da ti napravi od života, pa to niko drugi ne može.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA