Moramo protiv povreda, sudija i penala: Muke Inzagijevog Lacija pred finiš trke sa Juventusom

Kada se pogledaju brojke, Lacio je sa 15 penala bar do pre nekoliko dana bio u vrhu kao klub u čiju je korist svirano najviše kaznenih udaraca

  • 1
FK Roma FC Lacio Lazio

Foto: Tanjug/AP

Trener Lacija Simone Inzagi požalio se na tretman njegove ekipe kod sudija u poslednjim mečevima Serije A.

Lacio je u protekla dva kola poražen od Lećea i Milana i Juventus je praktično već stavio ruke na trofej prvaka Italije.

Štošta će zavisiti i od meča koji rimske nebesko-plave očekuje protiv Sasuola, pošto se ovaj meč igra u subotu.

- Moramo da igramo kao ranije. Nismo ni opušteni ni entuzijastični kao ranije, ali ima i nekih drugih stvari, objektivne teškoće i sudijske greške koje su nas remetile u poslednjim utakmicama - rekao je Inzagi.

- Treba da budemo jači od tih teškoća, a ja nisam mogao da rotiram igrače u problematičnim trenucima zbog povreda... Nismo imali sreće ni sa penalima jer su protiv nas svirali tri, ali je i dalje sve na nama - dodaje trener Sergeja Milinković-Savića.

On je probao da olakša pritisak i skine ga sa leđa svojih igrača time što je praktično priznao da je prvenstvo gotovo.

- Protiv Sasuola ću možda pustiti neke mlađe igrače, Sergej je imao problema sa zglobom i odmarao je, Lukas Leiva i Danilo Kataldi su van stroja i meni na sredini ostaju Luis Alberto i Marko Parolo - istakao je Inzagi.

Lacio posle 31 odigrane utakmice ima 68 bodova i zaostaje za prvoplasiranim Juventusom čitavih sedam, na sedam kola do kraja. Juventus u tih sedam kola igra i jedan meč sa Laciom, ali bi morao da kiksne bar još dva puta, a da Rimljani upišu sve pobede uprkos lošoj formi.

Video: Drinčić otkrio da li ga više vole navijači Vojvodine ili Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA