≫ 

Španski velikan zagrizao za Dmitrovića: Srpski golman pred transferom karijere

Eibar odmah spreman za prodaju

  • 0
Marko Dmitrović, Luka Jović

Marko Dmitrović; Foto: instagram.com

Srpski reprezentativni golman Marko Dmitrović dobro brani za Eibar ove sezone, a ta forma mogla bi da mu donese transfer karijere u redove Sevilje, jednog od najboljih španskih klubova.

Nekoliko klubova se već raspitivalo za njegove usluge, a prema pisanju loklanih medija iz Baskije na adresu čelnika Eibara u sredu pred meč protiv Leganesa je stigla zvanična ponuda od Sevilje, koja pošto poto želi da nađe golmana na duge staze, ali i nekog koji ima dosta isksutva u La Ligi.

Pored Sevilje interesovanje je nedavno pokazala i ekipa Levantea, za koju već nastupa jedan Srbin, vezista Nemanja Radoja.

Oni su tražili od Eibara da ga pozajme na godinu dana, a posle toga da s njim potpišu ugovor na četiri godine s njim, ali je ta mogućnost otpala, jer čelnici Eibara žele odmah da zarade na srpskom golmanu.

Na čuvenom sajtu Transfermarkt, 28-godišnji Dmitrović je procenjen na 9,5 miliona evra.

Barselona je ispustila prvo mestu u Primeri, i sada mora da pobeđuje i nada se kiksevima Reala. Danas (19.30) gostuje Valjadolidu koji i dalje nije obezbedio opstanak. Kvota na dvojku je 1,30, a kombinazzija 2&3+ je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Valjadolid – Barselona.

Video: Dmitrović zadovoljan: Nije lako ukrotiti evropskog prvaka!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA