Potpuni haos u Seriji B: Štoper Entele pretučen završio u bolnici, uhapšena trojica iz Juvea

Neverovatne scene na drugoligaškim terenima u Italiji

  • 0
Lopta, fudbal Foto: pixabay.com

Nekoliko kola pre kraja sezone u italijanskoj Seriji B, velika borba se vodi između pojedinih klubova pre svega za opstanak, a posle okršaja između Juve Stabije i Virtusa Entele koji je završen remijem (1:1) defanzivac gostiju završio je u bolnici.

Radi se o štoperu Mauru Kapolaru koji je isključen u 54. minutu na stadionu "Romeo Menti", ali je nezadovoljan ovom odlukom nastavio da negoduje i po završetku utakmice.

To je iznerviralo jednog člana stručnog štaba Juve Stabije koji ga je napao, a posle obračuna pesnicama Kapolaro je zadobio snažan udarac u glavu posle kojeg je završio u bolnici na ispitivanjima.

Policija i delegat meča su registrovali ovaj incident pa će vinovnicima biti izrečene kazne. Trojica čelnika Juve Stabije su odmah uhapšeni, a iza rešetaka su tehnički sekretar Paskvale D'Inverno, napadač Luiđi Kanoto i još jedno lice čiji identitet nije saopšten.

Juve Stabija je trenutno na poziciji koja vodi u plej-aut i u lošoj seriji rezultata. Zato su nervozni.

Juve je skoro sigurno stari-novi šampion Italije, Atalanta će opet u Ligu šampiona, pa je večerašnji (21.45) meč prilika za uživanje u sjajnom fudbalu koji igraju ove dve ekipe. Kvota na 3+ je 1,50, GG3+ je 1,80, dok je kec 2,00, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Atalanta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA