≫ 

Poznati fudbaler Premijer lige otkrio da je homoseksualac u otvorenom pismu

Kaže da još nije spreman da to saopšti saigračima i treneru

  • 2
leandro trosar Detalj sa jednog od mečeva Premiejr lige; Foto: Tanjug/Ap

Neimenovani fudbaler iz Premijer lige Engleske otkrio je u otvorenom pismu da je gej, ali da je prisiljen da svoju seksualnost drži u tajnosti zbog saigrača.

U pismu u koje je tabloid San imao uvid, a koje je usmereno protiv navijača i predstavnika vlasti, govorio je o dnevnim problemima sa kojima se sreće i poručio da je otkrivanje seksualnosti veliki korak za njega.

Međutim, fudbaler za koga tvrde da je poznata zvezda, je dodao i da njegov sport još nije spreman za otvoreno deklarisanje gej fudbalera i otkrivanje njegovog identiteta.

- Ja sam gej i čak i ovo što sam napisao u pismu je za mene veliki korak. Samo moja porodica i određena grupa prijatelja je svesna moje sekusalnosti. Nisam spreman da podelim svoju tajnu sa saigračima i trenerom. Kako se osećam kada moram da živim s tim? Iz dana u dan sve se pretvara u noćnu moru. I utiče na moje mentalno zdravlje sve više. Osećam se zarobljenim i imam utisak da bi otkrivanje istine iazazvalo samo još veće probleme - napisao je fudbaler.

Podsetimo, u Engleskoj trenutno nema javno deklarisanih homoseksualaca među profesionalnim fudbalerima.

Zahuktala se bitka za Ligu šampiona u Premijer ligi, i Čelsiju je izuzetno važno današnje (18.30) gostovanje Šefild Junajtedu, koji se bori za Ligu Evrope. Kvota na dvojku je 1,65, a na duplu šansu 1X 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šefid Junajted - Čelsi.

Video: Boginja Napolija ispred legendarnog grafita boga Napulja: Ovde niko ne primećuje Maradonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sirogoj

    11. jul 2020 | 11:41

    Son iz Totenhema, nadam se 😀

  • Ganimed

    11. jul 2020 | 09:43

    Druže on posle treninga pod tusevima kao bubreg u loju.... Reci im pa ima da te zapale. E moj druže trebao si to od početka a ne sad kao...msm sve je ovo teško i treba imati muda reči sve to ali trebao si to ranije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA