≫ 

Mrkela: Da se sada završi prelazni rok ja bih bio zadovoljan

Sportski direktor Zvezde optimista uoči početka sezone

  • 4
Mitar Mrkela Foto: Printscreen/You Tube/FK Crvena zvezda

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela kaže da je ekipa spremna za najveće napore koji je očekuju u prvoj fazi priprema za novu sezonu.

- Kao i svake godine, odlazimo puni entuzijazma, ciljevi su isti. Zvezda ima najviše zahteve, oni će biti usmereni ka tituli, potom želimo da se predstavimo u Evropi i igramo grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Naravno, imamo ambicije u Kupu, hoćemo da odradimo sve što je Stanković zamislio - rekao je Mrkela.

- Bila je duga pauza, tokom samog prvenstva, skoro dva meseca smo pauzirali. To je ostavilo traga, probali smo posle pauze da već mislimo i na ove pripreme, dosta toga je urađeno što je zacrtano za ove pripreme. Verujem da su relativno spremni igrači, i da će imati dovoljno vremena da dorade stvari koje se od njih očekuju.

Mrkela ne krije da je zadovoljan dovođenjem Kataija i Spiridonovića.

- Zadovoljan sam i kadrom koji imamo, oni su nam doneli titulu i Ligu šampiona. Sa Spiridonovićem i Kataijem smo jači, da se završi sad prelazni rok, ja sam zadovoljan. Početkom oktobra je kraj prelaznog roka, biće sve usporenije zbog cele ove situacije. Pratićemo situaciju i što se tiče dolazaka i odlazaka. Imamo neka spremna imena u slučaju odlazaka, da se pojave u Crvenoj zvezdi - zaključio je Mitar Mrkela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    11. jul 2020 | 10:15

    Mrki,ako si zadovoljan dosadašnjim pojačanjima,onda očigledno nemate nikakve ambicije za Evropu. Katai ce proći kao Marin. Praviće razliku na terenu ali neće imati sa kim da odigra.

  • МАРАКАНА РОЂАЦИ

    11. jul 2020 | 10:21

    Господине Мркела.. Да ли можете да продате бар једног играча????И ако бисте били љубазни да нам не доводите онакве велемајсторе фудбала као прошле године!!!!

  • Kursumlija

    11. jul 2020 | 10:05

    Voleo bi i Kanjas da igra,kvalitetan je igrac realno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA