Boaći ne putuje sa Zvezdom na pripreme!

Barem ne u ovoj "prvoj turi"

  • 6
Ričmond Boaći Foto: Marko Jovanović

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći neće putovati sa saigračima na Divčibare, na početak priprema srpskog šampiona!

Barem ne u ovoj prvoj turi s obzirom na to da je napadač iz Gane lakše povređen - otkili su iz tabora crveno-belih tokom prozivke

- Osim fudbalera koji su pozitivni na korona virus, u Beogradu će ostati i Ričmond Boaći koji imna lakšu povredu i neće krenuti sa ekipom na Divčibare. Videćemo kada će se priključiti - rekla je lepa Zvezdina novinarka Tatjana Šajković u programu uživo.

Što se tiče igrača koji su pozitivni na krona virus, u pitanju su njih šestorica: Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić, Strahinja Eraković, kao i Marko Gobeljić, Dušan Jovančić i Branko Jovičić koji su po drugi put dobili pozitivan nalaz.

Na prozivci su se našli: Milan Borjan, Nikola Vasiljević, Andrija Katić, Miloš Degenek, Nikola Krstović, Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Aleksandar Kataji, Mirko Ivanić, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Željko Gavrić, Tomane, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Mateo Garsija, Sanogo, Ben, Kanjas, Stefan Hajdin, Andrija Radulović i omladinac Aleksa Matić.

Podsetimo, Zvezda će celo vreme biti na Divčibarima na pripremama, a u Beograd bi trebalo da se vrate 27. jula. Dan kasnije planiran je prijateljski meč na Marakani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA