Terzić: Očekujemo 10 miliona od transfera, realno je da Boaći i Pavkov prvi odu

Crveno-beli trenutno imaju četvoricu napadača i neće nikoga dovoditi ukoliko neko ne ode, a pomenuta dvojica su najbliži tome

  • 9
Zvezdan Terzić

Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, obratio se javnosti prvog dana početka priprema srpskog šampiona.

Naravno, glavna tema razgovora svakako je bio prelazni rok koji, prema njegovim rečima, bi trebalo da bude i te kako mirniji za razliku od prethodnih.

- Znate da je stil Zvezde da ne govori o potencijalnim pojačanjima, imamo četiri špica, Tomane, Boaći, Krstović i Pavkov, nema potrebe da se dovodi špic. Realno je da prvo odu Boaći ili Pavkov, čini se da su malo i zasićeni - rekao je Terzić i dodao:

- Imamo spisak potencijalnih špiceva, donećemo najbolje rešenje. Očekujemo 10 miliona evra od transfera. Ne znamo kako će se ponašati tržište. Znate da je 23. maja trebalo da se završi prvenstvo, sedam dana su imali obavezu da igrači dobiju slobodno, a sve je poremetila pandemija korona virusa.

Osvrnuo se Terzić i na pravilo FSS da u startnih 11 od sledeće sezone moraju da budu dvojica igrača do 21 godine.

- FSS je doneo odluku da dva igrača mlada budu starteri, Zvezda je mnogo uložila u omladince, svake godine škola košta 3.5 miliona evra, pre su bili Račić, Adžić, braća Ilić. Zbog ulaganja imamo Gavrića, Njegoša i Nikolića, imamo Erakovića, Krstovića, oni su spremni da odgovore zahtevima, mislim da imamo šest najkvalitetnijih igrača za zahteve Stankovića, tu je i Andrija Radulović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepi

    11. jul 2020 | 11:47

    Možete dobiti te pare ako prodate bar pola tima!

  • Munze

    11. jul 2020 | 12:34

    Da li mislis na fiktivnu prodaju a drzava vam uvali 20-30 miliona kao dosad?

  • Krlja

    11. jul 2020 | 10:46

    Pavkova mozete da ustupite Brodarcu...posle Liverpula umislio da je igrac...a drvoseca i balvan su agilniji od njega 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA