≫ 

Nema dovođenja stranaca dok neko ne ode: Zvezdin direktor najavio zaokret u transfer politici

Zvezdan Terzić brani Van la Paru

  • 0
Totenham, Crvena zvezda Nisu se proslavili: Van la Para i Mateo Garsija; Foto: Tanjug/AP

Crvena zvezda u proteklih godinu dana nije imala sreće sa strancima. Gotovo nijedan koji je stigao u Ljutice Bogdana nije ostavio nikakav trag na Marakani.

Ta činjenica plus propis FSS-a da u svakom kolu od naredne sezone u timu moraju da budu po dva mlada igrača usloviće da Zvezda napravi zaokret u dovođenju pojačanja iz inostranstva od ovog leta.

- Stranci su mnogo doprineli Crvenoj zvezdi. Mogu da se zahvalim strancima koji su ostavili trag, oni su udarili temelje. Ibanjez, Kanga, Boaći, Le Talek, Vijeira, Donald, ugradili su sebe u ove rezultate - istakao je generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Po propisima, možemo da imamo 4 stranca na terenu i klupi, sada imamo dovoljan broj stranaca, ali je očekivati da neki odu. Imali smo više nego što treba, jer smo očekivali odlazak nekih stranaca. Milojević je zbog kalendara insistirao da dođu igrači, nismo mogli da čekamo da se neko proda. Zna se da je ugovor s Benom u Arabiji bio potpisan, pa se izjalovio.

- Bilo je realnih problema za osam stranaca. To je i razlog zašto se nisu pokazali svi njihovi kvaliteti, svi su se obrušili, naročito na Van la Paru. On nije igrao u prvenstvu, gurnut je u Totenhem i Bajern i naravno da nije pružio kvalitet koji ima. Taj broj igrača se napravio jer se čekao odlazak nekih, a nije se desilo. Ali i oni su napravili veliku razliku u odnosu na Partizan, zato je Milojević imao priliku da rotira.

- Sada ne dovodimo strance dok neko ne ode, Boaći ili Ben ili neko treći. Mnogo očekujemo od Sanoga, ne očekujemo mnogo promena sada, ovo je tim koji je osvojio Ligu. Došao je Sanogo koji treba da pokaže kvalitet, tu su Katai i Spiridonović, Nikolića i Gavrića računam kao nove. Otišao je samo Marko Marin. Neće biti mnogo dolazaka, osim u slučaju odlazaka - poručio je Terzić.

>>>  Juve je skoro sigurno stari-novi šampion Italije, Atalanta će opet u Ligu šampiona, pa je večerašnji (21.45) meč prilika za uživanje u sjajnom fudbalu koji igraju ove dve ekipe. Kvota na 3+ je 1,50, GG3+ je 1,80, dok je kec 2,00, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Atalanta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA