≫ 

Igrači Zvezde dobili zabranu kretanja: Klub najavio novčane kazne ako prekrše ove mere!

Jedino što im je dozvoljeno jeste ruta "stadion-kuća"

  • 3
FK Crvena zvezda Foto: crvenazvezdafk

Povratak korona virusa u Crvenu zvezdu, odnosno celokupna situacija u državi koja je alarmantna, uslovila je da igrači srpskog šampiona dobiju određene zabrane tokom trajanja pandemije.

To se, pre svega, odnosi na zabranu kretanja van uobičajene rute "stadion-kuća", otkrio je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

- Rekao sam igračima važnu stvar, moramo da naviknemo i da naučimo da živimo sa ovim virusom, može da potraje pola godine, dve godine. Lek ne postoji, vakcina se ne nazire. Moraju oni da dignu nivo svesti prema sebi i Zvezdi. Oni su mladi i brzo se oporave, ali je luksuz za klub da bude 14 dana bez igrača - rekao je Terzić i dodao:

- Šta ako se neko razboli pred Ligu šampiona i kvalifikacije? Moraju da se pridržavaju mera. Sve ćemo pretočiti u pisani protokol, za nepoštovanje, biće novčano kažnjavani kroz disciplinski pravilnik. Rečeno im je danas, imaju zabranu kretanja osim na stadion i kući. Bilo kakav odlazak u restorane, lokale, nepotrebna i kućna druženja, sve je zabranjeno. Moramo da živimo sa koronom i da pobeđujemo bez obzira na sve.

Terzić je tokom obraćanja javnosti govorio i o prelaznom roku, smanjenju plate, strancima i transfer politici, a dodao je i to za koga je realno da prvi napusti klub.

Podsetimo, Zvezda je u subotu 11. jula zvanično počela pripreme za nastavak sezone i ekipa se seli na Divčibare gde će ostati do 27. ovog meseca. Zatim sledi povratak u Beograd, bez odlaska u Vrnjačku Banju.

>>> Zahuktala se bitka za Ligu šampiona u Premijer ligi, i Čelsiju je izuzetno važno današnje (18.30) gostovanje Šefild Junajtedu, koji se bori za Ligu Evrope. Kvota na dvojku je 1,65, a na duplu šansu 1X 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šefid Junajted – Čelsi.

U nastavku pogledajte i galeriju sa okupljanja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    11. jul 2020 | 11:13

    U prevodu, odbijamo ti kaznu od one plate što i onako nećeš dobiti 😂

  • Hogar

    11. jul 2020 | 11:30

    Majstori, prvih devet članaka o limarima, znamo mi da može o njima krimi roman da se napiše, da će se način vraćanja dugova limara izučavati na fakultetu, ali ....

  • dex

    11. jul 2020 | 11:11

    tako to radi EVROPSKI I SVETSKI PRVAK...ostro samo a ne ko manekeni da se zezaju...nego da grizu i kidaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA