≫ 

Partizan ipak ide na Zlatibor: Putu prethode test na koronu, antitela i PCR

Crno-beli kreću put planine

  • 2
Savo Milošević Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Partizana otputovaće u ponedeljak na Zlatibor, gde će obaviti pripreme za novu sezonu, a prethodno će se još jednom testirati na korona virus.

- Posle današnjeg treninga igrači Partizana sutra imaju slobodan dan kako bi se pripremili za drugi deo priprema na Zlatiboru. Ekipa kreće u ponedeljak ujutru. Odmah posle jutarnjeg treninga imaće još jedno testiranje na prisustvo virusa Kovid-19, ovog puta i na anti-tela i PCR test - saopšteno je iz kluba.

Crno-beli su najavili napad na titulu u novoj sezoni, a postojala je verovatnoća da se odustane od Zlatibora.

- Ovde nam je komotnije. Operativno nam je mnogo lakše da radimo ovde jer imamo dva terena, možemo da se organizujemo kako hoćemo. Planiramo da na Zlatibor odemo u narednih 7-8 dana ako sve bude dobro. Pratićemo situaciju. Za sada nam ovo ne predstavlja problem, naprotiv - rekao je nedavno Milošević.

Prijaće planina crno-belima zbog temperature i drugih uslova, o kojima je nedavno za Telegraf govorio i kondicioni stručnjak Radivoje Radaković.

Video: Strahinja Pavlović utučen posle poraza u finalu: Nisam bio zdrav, moje greške su koštale ekipu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    11. jul 2020 | 12:32

    A za njih ima PCR?

  • Lola

    11. jul 2020 | 12:44

    Prijatelju PSR testova nema ni za obolele...misliš da ih nabaviš preko veze ? Zašto misliš da ste vi fudbalerčici važniji od običnog naroda? Sedite tu gde jeste i ne talasajte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA