≫ 

Vest Hemova napadačka zver sa četiri gola izbacila Norič iz Premijer lige

Majkl Antonio odigrao meč karijere, "Kanarinci" i teoretski izgubili šansu za opstankom u eliti

  • 0
majkl antonio

Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Vest Hema odigrali su još jedan odličan i efikasan meč, još jedan u kojem je glavnu rolu imao preporođeni ofanzivac Majkl Antonio sa učinkom karijere ovog puta - dao je četiri gola u pobedi od 4:0!

Antonio je mrežu "kanarinaca" pogađao u 11, 45, 54 i 74. minutu, za slom domaćeg tima koji je sada i zvanično, pošto nema ni teoretske šanse više, eliminisan u niži rang takmičenja.

Za razliku od Noriča, Vest Hem sada ima dobre šanse da se zadrži u eliti, ova pobeda se može pokazati i kao ključna po londonski tim, jer ga je dodatno udaljila od zone u kojoj su najugroženiji timovi, Aston Vila, Bornmut i već prežaljeni Norič.

Podsetimo da je do kraja sezone ostalo da se odigra još tri kola.

Antonio će naravno do kraja života pamtiti "rafal" na "Kerou Roudu", jer je prvi za nekog igrača Vest Hema posle 39 godina.

 

Drugačiji ishod se danas teško mogao očekivati, naravno malo ko je mogao da pretpostavi Antoniov dan za pamćenje, ali u pogledu samog rezultata mnogima je bilo jasno šta čeka Norič i ovog puta.

Pre današnjeg duela ekipa nemačkog trenera Daniela Farkea imala je poražavajućih šest uzastopnih poraza, uz tek jedan postignuti gol u tom periodu, pa je sedmi bio samo posledica užasne forme i potpuno skršenog borbenog morala "Kanarinaca".

fudbalr noriča

Foto: Tanjug/Ap

Poslednju premijerligašku pobedu Norič je upisao još krajem februara, pobeđen je Lester, i lako se to može pokazati i kao poslednji trijumf u eliti za ovaj klub za naredni duži period.

Na stranu nedaće Noriča ovog puta, jer slava pripada gol-mašini Antoniju koji je nezaustavljiv od restarta sezone sa šest golova na četiri utakmice.

Prva dva danas je postigao nakon prekida i umešnosti pred samim golom, kod trećeg je imao i malo sreće jer ga je lopta poodila u glavu posle intervencije golmana Noriča i otišla u mrežu, dok je kod četvrtog finišerski odreagovao na prvoj stativi, za mat i istoriju kluba.

majkl antonio

Majkl Antonio Foto: Tanjug/Ap

Istovremeno, u Votfordu se odigravala još jedna izuzetno važna borba po pitanju opstanka jednog tima. Domaći sastav je na kraju uspeo da pobedi, osvoji možda i presudne boove da ostane u ligi, a pao je Njukasl rezultatom 2:1.

Kultni heroj tima sa "Vikaridž Rouda" Troj Dini i ovog puta je bio na visini zadataka, oba gola postigao je sa penala, i to za preokret u 52. i 82. minutu, tako odvojio Votford na tabeli od Bornmuta na šest bodova, uz meč manje koji imaju "Trešnjice".

Premijer liga, 35. kolo

Subota

Votford - Njukasl 2:1

(Dini 52p, 82p - Gejl 23)

Norič - Vest Hem 0:4

(Antonio 11, 45+1, 54, 74)

Liverpul - Barnli 16.00

Šefild j. - Čelsi 18.30

Brajton - Mančester siti 21.00

Nedelja

Vulvs - Everton 13.00

Aston Vila - Kristal Palas 15.15

Totenhem - Arsenal 17.30

Bornmut - Lester 20.00

Ponedeljak

Mančester junajted - Sautempton 21.00

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA