≫ 

Barsa za "klinca" bez ijednog profi meča plaća 4,5 miliona evra: Kapara već legla na račun Sao Paula

Barselona je odlučila da iskoristi opciju i potpiše igrača Sao Paula Gustava Maju, pošto je za njega još ranije ove godine platila milion evra da osigura transfer

  • 0
gustavo.jpg Gustavo Maja, Foto: Printscreen Youtube

Katalonskom gigantu je ostalo da plati još tri i po miliona, ali se nada da će dobiti talentovanog 19-godišnjeg igrača koji igra na poziciji špica.

Kao neke od prednosti, tu su sposobnost da završi akciju bez komplikacija, ali i "oko" za pas. Jedini problem je što do sada za Sao Paulo nije odigrao nijedan meč među seniorima, ali je u uzrastu do 16 i 17 godina bio odličan.

Usred potere za Lautarom Martinezom i završenog posla sa Miralemom Pjanićem, direktor Barse Ksavijer Vilahoana je potvrdio da hoće da dovedu i Brazilca, te da se čeka zvanična potvrda.

Poteškoća je bilo u vezi sa isplatom tri i po miliona evra zbog dinamike plaćanja, a kada sve bude završeno, Sao Paulo će držati i dalje 30 odsto prava na svog talenta, dok će se Barselona nadati nekom novom fenomenu poput Ansu Fatija.

Video: Navijačke tenzije u Barseloni zbog gradskog derbija: Baklje, dim i ultrasi bez maski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA