≫ 

Kiprani "pakuju" Saviću novu koronu: Tri puta negativan u Srbiji, jednom na Kipru, pa pozitivan?!

Korona virus hara fudbalom, a slučaj Vujadina Savića potvrđuje koliko je situacija ozbiljna.

  • 24
vujadin savić

Foto: MN Press

Posle objave u kiparskim medijima da je Vujadin Savić pozitivan na virus COVID-19, iako je odavno dobio negativne testove, Telegraf je kontaktirao nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde, koji je bio nedostupan za pozive.

Ipak, iz izvora bliskih igraču, saznajemo da je negativan nalaz iz BATUT-a dobio 25. juna. zatim 4. i 6. jula.

Onda je, po dolasku na Kipar, 9. jula pre podne na svoju inicijativu i bez znanja kluba još jednom testiran u sertifikovanoj laboratoriji na Kipru i dobio još jedan negativan nalaz.

U popodnevnim časovima, klub je tražio testiranje i tada je Savić dobio pozitivan test, što samo potvrđuje nepredvidivost virusa i činjenicu da će ovakve situaciju podići dodatno oprez i kod igrača i kod klubova.

vujadin savić

Vujadin se navodno zarazio na proslavi 30. rođendana na kojoj su bili i Milan Borjan i njegova supruga Snežana Foto: instagram/snezafi

(B.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    11. jul 2020 | 22:41

    ako si danas bio u kontaktu sa nekim ko je zarazen sa korona virusom covid 19 u narednih dve mozda cak i do tri nedelje ako se testiras velika je verovatnoca da ce rezultati biti negativni tek posle druge ili trece nedelje rezultati ce biti pozitivni.

  • Kiza

    11. jul 2020 | 22:11

    Ne znam kako on to moze da se testira tri puta za par dana a za nas obicne smrtnike nikada nema termina

  • Marko

    11. jul 2020 | 21:57

    Ne pokazuje nepredvidivost virus vec sr.nje od testova. Kineskih testova. Znam 30 ljudi, upala pluca, temperatura i negativni na Coronu ili nikakav simptom a pozitivni. Testovi kinesko sr.nje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA