≫ 

Atletiko će proklinjati VAR zbog dva poništena gola: Madriđani na kraju slavili s igračem manje

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su Betis sa 1:0 u meču 36. kola španske Primere uprkos tome što su imali igrača manje skoro 40 minuta

  • 0
Fudbal atletiko Liverpul Foto: Tanjug/AP

Atletiko je poveo već u 22. minutu, kada je Anhel Korea zakucao loptu u mrežu sa desetak metara, ali je posle pregledanja VAR snimka taj gol poništen.

Već u 36. minutu novi pogodak za madridske crveno-bele. Alvaro Morata je istčao u kontri pedesetak metara, bocnuo loptu iznad golmana Betisa i onda opet - VAR!

Dosuđen je ofsajd a Atletiko je još jednom ostao bez prednosti te se sa 0:0 otišlo na pauzu.

U nastavku je Betis bio u prednosti. Igrao se 55. minut kada je Loren povukao kontru sa svoje polovine, lepo je fintirao štopera Atletika Marija Ermosa udesno i izbacio ga iz igre.

Ermoso ga je sustigao i uklizao s leđa, Loren je pao, a sudija je izvadio crveni karton i isključio štopera Atletiko Madrida.

Uprkos tome Atletiko u 74. minutu postiže gol posle slobodnog udarca koji je izveo Janik Karasko. Poslao je dugu loptu iz sredine, pronašao Dijega Kostu u šesnaestercu Betisa, Kosta je skočio i glavom pogodio metu za jedini gol na meču.

Atletiko posle ovog trijumfa ima 66 bodova na trećem mestu Primere dok je Betis na bezbednom 13. mestu sa 41 bodom.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Crnke i plavuše odmerile snage u fudbalu, a pobednice dobile metlu i to zlatnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA