≫ 

Mihajlović ponovo izdominirao: Dođete ovde sa istim pitanjima i postavljate mi ih preko neke stvari

Trener Bolonje nije izdržao da ne kaže novinarima šta misli o njihovim pitanjima

  • 10
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/AP

Srpski trener Siniša Mihajlović, strateg Bolonje je na prošlom meču protiv Sasuola isključen zbog protesta i uvreda koje je uputio sudiji. Mihajlović je i posle te utakmice poručio novinarima Skaj televizije da ne želi da čuje pitanja, već je samo rekao svoje utiske, a to je da su porazu Intera dali više prostora nego pobedi Bolonje.

Sada je ponovo isprozivao medije pred duel sa Parmom

- Naš protivnik? Mnogo toga će zavisiti od nas. Borba za Evropu? Radimo šta treba da radimo, ne želim da plačem i da odgovaram na ista pitanja.

- Imate deset dana da spremite pitanja i onda dođete ovde sa istim pitanjima i postavljate mi ih preko neke stvari - rekao je Mihajlović.

Mihajlović je nastavio da rešeta.

- Od deset pitanja, devet je uvek isto. Voleo bih da pokažete malo više mašte. Zato je i veliki broj odgovora očigledan. Godinu dana je prošlo od moje bolesti, teško ću to zaboraviti i bez vas. Bila je to prilično usr*na godina, ali deca i porodica su bili dobro. Marijani je sudija? Nemam dobre odnose sa sudjiama iz Rima.

- Nadam se da će se situacija sa korona virusom uskoro završiti jer je igranje bez publike sr**je. Ko vam kaže da je igranje na praznom stadionu kao žena bez sisa, potpuno je u pravu”, završio je Mihajlović.

Milan se probudio pred kraj Serije A, ređa pobede, blizu je Lige Evrope, a biće još bliže ako večeras (21.45) pobedi kao gost direktnog konkurenta Napoli. Biće to težak posao pošto Napoli u poslednjih pet kola ima četiri trijumfa. Kec je ovde 2,20, dvojka 3,30, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Milan.

Video: Siniša Mihajlović maltretira ženu pesmama Ljube Aličića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    12. jul 2020 | 09:54

    Dobro si mi ti Miha, cim prica o ceksu. ZIV bio.

  • Mane

    12. jul 2020 | 10:34

    Nego kako.

  • 🔴🔵⚪

    12. jul 2020 | 09:42

    Prostak! Moraš da shvatiš da moraš da poštuješ medije, koliko god nepravedni bili! Nemoj da se čudiš što te često vređaju na utakmicama kada imaš ovakovo ponašanje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA