Nestvarne scene: 3 puta šutirali jedan penal i 3 puta promašili! Golman plakao od muke, pa isključen

Domaćini ni tri penala ni dva igrača više nisu doneli pobedu

  • 12
Petrolul - Rapid 0-0

Printskrin: Youtube/Fotbal Romania

Nestvarne scene dolaze nam iz Rumunije, gde je na meču tamošnje druge lige između Petrolula i Rapida domaći tim čak tri puta šutirao jedan penal!

Meč je završen rezultatom 0:0, a komična situacija viđena je sredinom drugog poluvremena kada je sudija dosudio penal za Petrolul. Međutim, golamn gostujućeg tima Popa je odbranio taj udarac domaćina.

Slavlje igrača Rapida kratko je trajalo zato što je sudija ponovio udarac. Tvrdio je da je Popa izašao ranije sa linije i tom prilikom mu je dao žuti karton zbog prigovora.

Petrolul je promenio izvođača, ali je Popa ponovo bio spretniji i po drugi put je odbranio šut sa 11 metara. Ali ni to nije bilo dovoljno. Glavni sudija se konsultovao sa pomoćnim, penal je po drugi put ponovoljen, a Popa je zaradio crveni karton zbog izliva besa.

Prilikom izalska sa terena nije mogao da sakrije suze, a među stative je stao njegov saigrač, mladi 18-godišnji golman Tataru. On nije odbranio šut, ali je lopta završio visoko iznad prečke.

Vredi pomenuti i to da je Rapid od 28. minuta igrao bez isklju;enog Lazara, kao i da su poslednjih 25 minuta završili sa devetoricom igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zulender 2

    12. jul 2020 | 13:25

    Ovako i kada igra psrtizai. Dok se ne da gol...

  • Baster

    12. jul 2020 | 14:45

    Sudije postupile ispravno,ali sam razočaran da rumunska druga liga ima ovako dobar stadion, bolji od nasih superligaša.

  • Nazalost

    12. jul 2020 | 13:57

    Ovo podseca na Toletovu vladavinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA