≫ 

Foto priča sa treninga Zvezde: Magla, kiša i raport povratnika na Marakanu

Crveno-beli odradili jutarnji trening na Divčibarima

  • 0

Vremenski uslovi nisu pogledali fudbalere Crvene zvezde tokom jutarnjeg treninga drugog dana priprema na Divčibarima!

Rad na terenu, gde su magla i kiša pravili veliki problem, obeležilo je trčanje. Posle standardne aktivacije, neophodne za pripremu treninga, koju su obavili u hotelu, stručni štab je prvotimce poslao na teren gde su odradili kraći taktički deo koji je bio samo priprema za popodnevni trening.

Zatim su Zvezdini fudbaleri prešli na trčanja u dve grupe, dok su golmani radili odvojeno sa njihovim trenerom Pjerluiđi Briviom. Nikola Vasiljević, koji je prethodnih šest meseci proveo u redovima Radnika iz Surdulice, nije krio zadovoljstvo što je ponovo u crveno-belom taboru.

- Srećan sam što sam ovde. Prethodni period sam iskoristio kako bi napredovao i verujem da sam u tome uspeo. Čast je ponovo biti u crveno-belom dresu i nositi Zvezdin grb. Na meni je da vredno radim, dok će trener odlučiti ko će biti među stativama – naglasio je Vasiljević.

Visoki golman ističe da je zdrava konkurencija najvažnija.

- Zvezda ima sjajne golmane. Ne treba trošiti reči o Milanu Borjanu. Pokazao je da je jedan od najboljih golmana u Evropi, a to govori statistika. Tu je i mladi Katić koji je sigurna budućnost našeg kluba i neko ko ima potencijal da ostvari veliku karijeru. Mnogo je dobro kada imate jaku konkurenciju, jer tako postajete sve bolji.

Podsetimo, ukoliko on ili Borjan napuste klub, postoji mogućnost da na Marakanu dođe Filip Stanković - sin Zvezdinog trenera Dejana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA