≫ 

Sevilja na pragu Lige šampiona, Majorka u kanalu

Rutinska pobeda Andalužana od 2:0

  • 1
Lionel Messi Foto: Tanjug/AP

Da nema loš međusobni skor sa Viljarealom, već od večeras bi Sevilja mogla da kaže da je i zvanično u Ligi šampiona. Ovako, moraće da sačeka sutrašnji meč i eventualni kiks "Žute podmornice" protiv Real Sosijedada koji bi dva kola pre kraja i matematički značio kraj svake dileme.

Večeras je u Andaluziji rutinski savladana nejaka Majorka sa 2:0.   Sevilja je do pobede došla golovima Okamposa u 41. minutu iz penala i El Nezirija u 84. minutu.

Srpski internacionalac Nemanja Gudelj je u igru ušao u 70. minutu i odigrao je poslednjih dvadesetak u važnoj pobedi Andalužana.

Majorka je ovim porazom ostala praktično bez šansi da opstane, pošto ima tri boda manje i meč više od Alavesa. Majorki je potrebno da pobedi u preostale dve utakmice, a da Selta izgubi obe, i da Alaves osvoji samo bod na tri preostale utakmice.

U sledećem kolu Sevilja gostuje Real Sosijedadu, dok Majorka dočekuje Granadu i nada se nekom čudu u slučaju pobede, pred poslednje kolo kada će morati da juri i trijumf u Pamploni protiv Osasune.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CojaNormala

    13. jul 2020 | 11:07

    Pa pored Gudelja je i u Majorki bio nas igrac, mali Sedlar....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA