≫ 

Vratili se u Primeru posle 14 godina i iste noći završili potpis bivšeg šampiona Evrope

Iskusni Negredo se vraća u Španiju i igraće za Kadiz

  • 0
Alvaro Negredo Printskrin: Youtube/VelosoHD

Tek što su se zvanično vratili u Primeru posle 14 godina, Kadiz je iste noći najavio da ne želi da mu se ponovi sezona 2005/06 kada su jednog leta obezbedili promociju i već drugog se vratili u niži rang!

Naime, predsednik tog kluba Manuel Vicaino otkrio je da je Kadiz završio potpis iskusnog Alavara Negreda koji se u španski fudbal vraća iz Al Nasra u koji je otišao 2018. iz Bešiktaša.

Negredo je dokazani golgeter koji je za Al Nasr dao 22 gola na 33 meča, a svojevremeno je igrao za Real, Sevilju, Valensiju, Mančester Siti i mnogo druge klubove, dok je sa reprezentacijom Španije bio šampion Evrope 2012.

>>> Real ne blista, nije preterano atraktivan, ali pobeđuje i ide ka tituli. Na tom putu mu večeras (22.00) stoji Granada, ekipa koja nema velikih takmičarskih motiva jer „ne može ni gore ni dole“. Dvojka je 1,42, a kombinazzija 2&3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Granada – Real Madrid.

Inače, Kadiz se u Primeru plasirao tako što je Ovijedo u nedelju savladao trećeplasiranu Saragosu kod kuće rezultatom 4:2.

A za to drugo mesto koje vodi nazad, osim pomenute Saragose, boriće se Ueska, Almerija i Đirona - klubovi koji su u četiri boda razlike na dva kola do kraja.

Video: Spektakularna koreografija navijača Barselone pre početak El Klasika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA