≫ 

Direktor Lokomotive pokazao srednjak navijačima, pa pričao o Marku Nikoliću ispred stadiona

Srpski stručnjak, za sada, ima špodršku uprave - uprkos četvrtom uzastopnom remiju u tamošnjoj PL

  • 0
FK Lokomotiva Moskva Printskrin: Youtube/Ядовитый взгляд

Velika buru u redovima Lokomotive iz Moskve izazvao je remi sa Ufom u nedelju popodne (1:1)! Remi koji bi ekipu Marka Nikolića mogao da ostavi bez očekivane Lige šampiona s obzirom na to da je sada sve u rukama Krasnodara.

Podsetimo, Lokomotiva je druga na tabeli i ima tri boda više od Krasanodara koji ima i meč manje na dva kola do kraja i u slučaju da upiše tri pobede praktično će završiti posao. Pogotovo što je međusobni skor ova dva tima identičan (1:1, 1:1), dok je gol razlika trenutno na strani Krasnodara (+7).

Otuda i ne čudi što su navijači Lokomotive u nedelju bili u klinču sa upravom kluba, pojedini su napustili tribine već u 20. minutu, a ruski mediji javljaju da im je generalni direktor Vasili Kiknadze pokazao srednji prst tokom meča. I to nakon što su mu pevali da ode iz Lokomotive.

Nedugo posle utakmice, Kiknadze je odgovarao na pitanja novinara ispred stadiona.

- Kako možemo da promenimo nešto za tri nedelje sa istim timom. Ko hoće da nađe žrtveno jagnje, naći će ga. Problem je da je razmak između završetka ove i početka naredne sezone jedna i po nedelja. Šta vam daje razlog da mislite da žrtvujemo drugo mesto? Ne mislim da bismo imali više šansi da je ostao Sjomin - rekao je Kiknadze, a prenosi "Čempionat."

Zatim se osvrnuo na Marka Nikolića i njegov status.

- Za mesto trenera Lokomotive konkurisao je i sadašnji trener Ufe Jevsejev. Ali tu su postojali određeni problemi, ne samo ugovor sa Ufom.  Ne isključujem mogućnost da se naknadno pojavi u Lokomotivi.

Marko Nikolić Printskrin: Youtube/ФК «Локомотив» Москва

- Činjenica je da ne poznajete Nikolića i to nije najveći greh. Videćemo šta će se desiti za godinu dana. Pred Nikolićem postoje zahtevi od prve utakmice. Ne želim da razgovaram o otkazu. Mi podržavamo trenere, za razliku od mnogih drugih klubova.

- Tada ćemo zaključiti da li su napadi ispravni ili ne. Nikolića su mi savetovali ljudi kojima verujem u fudbalu. Bilo je razgovora i sa Vengerom, ne i pregovora zato što je on tražio nešto što mi nismo mogli da ispunimo - rekao je Kiknadze.

Video: Pobili se ruski i čečenski navijači: Prekid na meču četvrtfinala kupa Rusije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA