≫ 

Da li je dolazak štopera Lacija u Zvezdu realna opcija?

Navodno je želja Dejana Stankovića, ali...

  • 6
Bastos, FK Lacio Bastos, u sredini, slavi gol sa saigračima Foto: Guliver/Marco Rosi/Getty Images

Iskusni 29-godišnji defanzivac Lacija, Bartolomeu Jasinto Kinsanga poznatiji kao Bastos, navodno se nalazi na listi želja Crvene zvezde!

Ovu vest preneo je "Sportski žurnal" koji navodi da je Bastos velika želja Dejana Stankovića, mada dodaju i to da se čini da je trenutno prevelik zalogaj za crveno-bele.

Bastos nije standardan u ekipi Lacija, odigrao je samo 12 mečeva ove sezone u Seriji A, a ima i važeći ugovor do leta 2021. godine. Međutim, Zvezda će pokušati da iskoristi to što Bastos ne igra i da preko menadžera Federika Pastorela, koji je inače u odličnim odnosima sa Stankovićem, završi posao.

Bastos je član Lacija od 2016. godina gde je stigao iz Rostova za pet miliona evra. Trenutna vrednost mu je 3.2 miliona i nema sumnje da bi eventualan transfer bio neizvodljiv za srpskog šampiona. Ipak, na Marakani se navodno nadaju da bi reprezentativac Angole mogao da dobije čiste papire.

Ipak, vredi pomenuti i to da je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić rekao da crveno-beli ne razmišljaju oko dovođenja novih štopera.

- Imamo četvoricu centralnih defanzivaca koji zaslužuju poverenje (Degenek, Milunović, Pankov i Babić). Dolazi nam i mali Strahinja Eraković. On je od petlića u klubu. Imao je odličnu sezonu u Grafičaru - jasan je bio Terzić u subotu na okupljanju tima.

>>> Mančester Junajted je u velikom zaletu, ima četiri pobede u nizu i blizu je mesta u LIgi šampiona. Zato deluje da večeras (21.00) Sautempton na Old Trafordu nema šta da traži – kec je 1,33, a Sigurna pobeda (bez gola gostiju) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Sautempton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    13. jul 2020 | 08:27

    Imas stopere kao i da ih nemas .

  • Paca

    13. jul 2020 | 09:59

    Sa Mulunovićem je bez štopera..

  • Bob

    13. jul 2020 | 09:20

    Naravno da nam je potreban,s njim i sa dobrim desnim bekom ,pa cak i levim, mozda bi mogli nesto da ucinimo u kvalifikacijama.Jer tim nam je istrosen,prazan,bez zelje i znanja, oterati da ne kazem prodati, 5 losih i dovesti jednog dobrog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA