≫ 

Reprezentativac Gvineje na probi u Partizanu: Preporučio ga Suma

Hoće li se desni bek izboriti za ugovor u Humskoj?

  • 10
Abdoulaye Cisse

Sise u duelu sa Minaminom Foto: Guliver/ Harry Trump/Getty Images

Reprezentativac Gvineje Abdulaj Sise (25) stigao je u redove Partizana, gde će preko probe pokušati da ostavi utisak na stručni štab crno-belih i eventualno se izbori za dugoročni ugovor.

Radi se o odbrambenom igraču, čiji je dolazak dogovoren još pre mesec i po dana i to na preporuku... A, preporuku treneru Savu Miloševiću je dao, pretpostavljate i sami – Sejduba Suma, saigrač Sisea iz selekcije Gvineje i to odmah po okupljanju tima za nastavak minule sezone, posle prvog talasa pandemije korona virusa.

Suma je predložio da struka crno-belih pruži priliku i pogleda Sisea, sa čim se Milošević složio, jer praktično nema šta da se izgubi, pošto Partizan svakako lovi priliku da angažuje desnog beka, ali je dolazak u tom momentu sprečio globalni problem, činjenica da su granice većine svetskih zemalja, pa i naše bile zatvorene.

Kada su se stekli uslovi, Sise je nekako uspeo da se domogne Srbije i to u pravom momentu za igrača koji se bori za ugovor, na početku priprema za novu sezonu, pa će dobiti priliku da se uz ostatak tima na Zlatiboru bori za svoje mesto pod suncem.

Inače, nema mnogo podataka o Abdulaju Siseu na specijalizovanim fudbalskm sajtovima, možda zbog činjenica da je mahom branio boje klubova koji nisu u najjačim rangovima takmičenja.

U rodnoj Gvineji je igrao u Felo Staru, potom se preselio u Francusku, gde je branio boje Maritiga, Anžea i na posletku Šiltigajma, sa kojim (prema pojedinim portalima) još uvek ima ugovor. Standardni je član A selekcije Gvineje, za koju je odigrao 20 utakmica (takođe treba uzeti sa rezervom, jer različiti izvori pružaju različite podatke).

Abdoulaye Cisse

Sise je odigrao osam mečeva za sve selekcije Gvineje Foto: Guliver/ Harry Trump/Getty Images

Oskudni su i video materijali Siseovih utakmica, ali prema onome u šta je Telegraf imao uvid, radi se o igraču koji se bolje služi desnom nogom, a pokriva pozicije desnog štopera i desnog beka, koja je u Partizanu i deficitarna pošto je pokriva samo Nemanja Miletić.

U svakom slučaju, momak iz Gvineje je zahvaljujući pomoći Sume dobio priliku da se pokaže u Partizanu, a poslednju reč će imati Savo Milošević.

>>> Real ne blista, nije preterano atraktivan, ali pobeđuje i ide ka tituli. Na tom putu mu večeras (22.00) stoji Granada, ekipa koja nema velikih takmičarskih motiva jer „ne može ni gore ni dole“. Dvojka je 1,42, a kombinazzija 2&3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Granada – Real Madrid.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Enky

    13. jul 2020 | 12:05

    Kakav god je bolji je od svih bekova u ligi , kad može onaj mesar gobeljic u repku a ovaj je izmislio fudbal za njega što ga Savo ne bi uzeo.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    13. jul 2020 | 10:23

    Ови се баш појачавају😂😂😂. Хоће да буду на -20-25.

  • uzas

    13. jul 2020 | 12:26

    Jel on garantuje za tog momka?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA