≫ 

Klop saopštio kada odlazi iz Liverpula, a zna se i gde će potom raditi

Nemca mnogi vide na klupi reprezentacije umesto Jogija Leva

  • 0
Jirgen Klop, Ula Klop Jirgen Klop sa suprugom Ulom; Foto: Guliver/Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images

Trener Liverpula Jirgen Klop poručio je da je titula šampiona koju je osvojio nedavno s "Crvenima" u Engleskoj za večnost i potvrdio da će još nekoliko sezona voditi velikana sa Enfilda.

- Što se tiče planova za blisku budućnost želim još četiri godine u Liverpulu. Potom, hteo bih da ne radim ništa godinu dana, odnosno da radim šta ja hoću. Posle toga možda neki klub, reprezentacija... Ili možda da ne radim uopšte - rekao je Klop u razgovoru za nemački "SWR".

Mnogi pretpostavljaju da bi klupa reprezentacije Nemačke bila veliki izazov za trofejnog trenera koji u Liverpulu radi od jeseni 2015. godine. Najbolje obavešteni nemački novinar Kristijan Falk tvrdi da postoji obostrana želja za saradnjom.

Ipak, Klop kaže da ne zna šta će biti za pet godina i kako će svet izgledati. Ono što zna je šta će biti kada se oprosti od fusbala.

- Na kraju karijere ću se definitivno vratiti u Nemačku, najverovatnije u Majnc koji volim i koji je za mene idealno mesto za život - poručio je Klop.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA