≫ 

Najveća pobeda Mančester Sitija u istoriji kluba i prva reakcija Gvardiole na odluku iz Lozane

Malo je reći da Katalonac blista...

  • 7
Pep Gvardiola, Mančester Siti Foto: Printscreen/Instagram/manel.estiarte

Arbitražni sud u Lozani je rekao svoje, nema dokaza da je Mančester Siti "drastično prekršio odredbe finansijskog fer-pleja" pa neće biti izbačen iz Lige šampiona i Evrope u naredne dve sezone.

Odluka iz Švajcarske obradovala je sve na Etihadu, a zadovoljstvo nije mogao da sakrije ni trener Pep Gvardiola koji nastavlja svoja ambiciozni i skupi projekat.

- Iako Mančester Siti i njegovi pravni savetnici tek treba u potpunosti da progledaju presudu CAS-a, klub je pozdravlja odluke koje su donete - navodi se u saopštenju na sajtu ovog kluba.

Katalonac je izrcianje presude iščekivao u klupskim prostorijama, a jedan od članova nejgovog stručnog štaba je na Istagramu objavio zajednički selfi posle odluke CAS-a.

Vidi se da treneru "Građana" laknulo i da je srećan što nastavlja da radi sa najboljim fudbalerima na svetu.

Inače, mnogi mediji na Ostrvu potenciraju da je Mančester Siti ovog jutra ostvario ubedljivo najveću pobedu u istoriji kluba koji postoji gotovo 140 godina.

>>> Mančester Junajted je u velikom zaletu, ima četiri pobede u nizu i blizu je mesta u LIgi šampiona. Zato deluje da večeras (21.00) Sautempton na Old Trafordu nema šta da traži – kec je 1,33, a Sigurna pobeda (bez gola gostiju) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Sautempton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    13. jul 2020 | 11:55

    А јадан Гвардиола... да није имао два билиона за појачања ... видео би га да састави екипу од Норвича,Вотфорда или ти Астон Виле... исти као Мурињо.

  • Lenjin

    13. jul 2020 | 18:44

    Treba srušiti kapitalizam.

  • Ivangm👁

    13. jul 2020 | 12:35

    Sto nemoze da se resi sa PARE moze da se resi sa MNOGO PARA😂😀😂...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA