Real preživeo Granadu i došao na korak od titule

Madriđani izdržali atomske napade rivala u drugom poluvremenu

  • 3
Granada - Real Madrid Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Real Madrida savladali su Granadu na gostovanju, u okviru poslednjeg meča 36. kola španske LaLige – 1:2 (0:2). Sada su ponovo na četiri boda od Barselone na dva kola pre kraja i dovoljna im je pobeda u sledećem meču (dočekuju Viljareal) da bi bili šampioni.

Ferland Mendi je izveo pravu malu minijaturu, pretrčao svog čuvara, udario iz sve snage ka golu Granade i pogodio za 1:0. Šest minuta kasnije i Benzema se upisuje u listu strelaca za 2:0.

Međutim, potpuni igrački preokret usledio je u drugom poluvremenu. Granada je igrala vrhunski fudbal i napadala, a Real se branio.

Već u 50. minutu smanjen je rezultat na 2:1, a srelac je bio Mačiz koji je u igri 1 na 1 savladao Kurtou za smanjenje rezultata.

Real se grčevito branio (desilo se i da Kurtoa odugovlači i da dobije žuti karton) i na kraju - odbranio, stigao je do tri boda što je njima bilo najvažnije danas i sada su na samo korak od titule prvaka Španije.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tito

    14. jul 2020 | 00:54

    Real sa ovom postavom,sa Valverdeom na desnoj strani,u ofanzivi,i onako lagano dobili prvo poluvreme,definitvno omaju ekipu smrt,a pogotovo ako uzmemo u obzir da je na klupu ostao Asensio,Hazard,Vinisijus,Rodrigo,Marselo,Bejl...jos jedan dobar napadac,Real ce kidat u LŠ narednih 10 god.

  • Boske100

    14. jul 2020 | 09:18

    HALA MADRID!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA