Jedan zaražen korona virusom u Premijer ligi

Testirano je 1.973 ljudi

  • 0
Bornmut - Lester Detalj sa meča Bornmut - Lester; Foto: Tanjug/AP

Premijer liga Engleske je saopštila da je u novom krugu testiranja registrovan jedan pozitivni rezultat na korona virus.

Kako se navodi iz ove organizacije, od 6. do 12. jula testirana je ukupno 2.071 osoba. Nije saopšten identitet zaražene osobe niti iz kojeg je kluba.

Prošle nedelje nije bilo pozitivnih rezultata, a tada je testirano ukupno 1.973 lica.

Ovo je bio 13. krug testiranja na kovid-19 u Premijer ligi otkako su nastavljeni treninzi u maju i do sada je bilo ukupno 20 pozitivnih slučajeva.

Takmičenje u Premijer ligi je krenulo 17. juna posle tačno sto dana pauze, što je bila posledica pandemije korona virusa.

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, Premijer liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone. A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist kec je 1,15, a pobeda Plavaca bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Norič.

Video: Lalatović izašao na teren, a onda je krenuo vatromet, usijalo se sve od baklji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA