Ceo svet se smeje najskupljem štoperu sveta: Megvajer čuvao svog igrača kod gola Sautemptona

Hari Megvajer nalazi se na stubu srama u Engleskoj

  • 2
Hari Megvajer, Aron Van Bisaka, FK Mančester Junajted, FK Sautempton Foto: AP/Tanjug

Mančester junajted je imao sve u svojim rukama u poslednjoj utkamici 35. kola, jer su pre toga kiksirali njegovi konkurenti za Ligu šampiona - Čelsi i Lester i imao je idealnu šansu da ih pretekne i dođe na 3. mesto.

Sekunde su ih delile od toga, ali je u 96. minutu Majkl Obafemi golom posle kornera zatresao mrežu Davida De Hee za konačnih 2:2 i izbio Junajtedu dva već viđena boda.

Ova dva boda mogu ih na kraju i koštati Lige šampiona, a ukoliko se to obistini, dodatnu krivicu snosiće i najskuplji štoper sveta - Hari Megvajer, kome se smeju svi na "Ostrvu" zbog komične reakcije kod kornera.

Naime, on je u momentu kada je lopta ubačena posle kornera, u kaznenom prostoru čuvao svog saigrača, Arona Van Bisaku, koga je vukao s leđa.

To su zabeležili i fotoreporteri, ali i TV kamere, a Megvajer se nalazi na stubu srama i glavna je vest u vodećim ostrvskim medijima.

Pogledajte kako je to izgledalo na snimku:

Podsetimo, Megvajer je zvanično najskuplji štoper sveta, pošto ga je Junajted platio 90 miliona evra, čime je nadmašio prethodni rekord koji je držao kapiten Liverpula Virdžil Van Dajk, koji je plaćen 85 miliona evra.

Megvajer je svojevremeno bio ponižen i u Humskoj, kada ga je Sejduba Sumba driblinzima bacio na zadnjicu u meču Lige Evrope.

Video: Suma driblingom bacio na zadnjicu najskupljeg defanzivca sveta

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, Premijer liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone. A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist kec je 1,15, a pobeda Plavaca bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Norič.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA