Rat bivših prijatelja oko Ratka Mladića: Halilović je pretio meni i deci da će nas gepekovati!

Doskorašnji fudbaler Alfa Modriče Belmin Halilović dobio je otkaz u klubu samo nekoliko dana pošto je za njega potpisao zbog veličanja generala Ratka Mladića

  • 5
Belmin Halilović

Foto: Privatna arhiva

U klubu to nisu želeli da tolerišu, te je Halilović otpušten, a čitav slučaj uzburkao je javnost u BiH.

Belmin je kasnije rekao da je njegova fotografija u majici sa srpskim obeležjem uz komentar "živeo Ratko Mladić" isplivala zbog njegovog prijatelja, Srbina sa kojim se šalio u privatnoj prepisci.

Sportsport.ba donosi i drugu stranu priče, Daniela Pavlovića koji kaže da Belmin treba svoje optužbe da dokaže.

- To nije istina, nek dokaže sve to što govori. On mene i ne zanima, samo sam hteo da učinim uslugu Dariju Puriću. Nema istine u njegovim tvrdnjama da sam ga ja ucenjivao i da sam izbacio u javnost tu spornu fotografiju niti da sam ga, kako sam kaže, uvalio.

- Imao sam u Sarajevu dženazu najboljeg prijatelja koji je poginuo u Hrvatskoj kada se sve dešavalo, nisam imao nikakve veze s tim, a svakako osuđujem ono što je uradio i što je veličao ratnog zločinca - rekao je Pavlović za SportSport.ba i najavio tužbu.

- Podižem protiv njega tužbu za klevetu i nanošenje duševne boli. Pretio je meni i mojoj deci kako će nas voziti u gepeku i to sa raznih brojeva. Mislim da mu je ovim karijera gotova, ali ja nisam kriv za ono što mu se desilo i za to mora sam da snosi posledice - rekao je Pavlović.

Video: Anastasija Ražnatović krišom snimila Marka Gobeljića tokom priče, evo kako je Zvezdin igrač reagovao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA