≫ 

Preminuo Vladimir Bulatović, direktor Zajednice Superligaša

Borio se dugo sa dugom i teškom bolešću

  • 14
Vladimir Bulatović

Foto: MN Press

Direktor Zajednice Superligaša, Vladimir Bulatović, preminuo je posle duge i teške bolesti u 63. godini života.

Tužnu vest o smrti dugogodišnjeg direktora Superlige, koji je na ovoj funkciji od 2013. godine, objavio je Partizan, koji se od njega oprostio na profilu na Instagramu.

- Sa velikom tugom smo primili vest da te više nema. Bio si drug i prijatelj, uvek spreman da izađe u susret i pomogne. Poivaj u miru Vlado - piše u poruci Partizana.

Bulatović je bio veliki fudbalski radnik koji je čitav svoj život posveti fudbalu.

Pre rada u Zajednici bio je direktor Zemuna i OFK Beograda. Poslednjih 25 godina, u turbulentnom periodu za srpski fudbal, bio je čovek koga su poštovali svi klubovi, večiti rivali Crvena zvezda i Partizan, kao i Fudbalski savez Srbije.

Datum i mesto sahrane biće naknadno određeni.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sonja

    15. jul 2020 | 12:08

    Moje iskreno saucesce porodici, imala sam cast da ga upoznam i da steknem misljenje o njemu kao o divnom coveku i pravom gospodinu.

  • Petar Petrovic

    15. jul 2020 | 11:47

    Covek, prijatelj, gospodin, drug. Vlade je bio pravi primer dobrog, plemenitog i cestitog. Veliki gubitak za porodicu, za sve koji su ga poznavali, za sport. Laka mu zemlja. Porodici iskreno saucesce. Bila mi je cast upoznati ovu ljudsku velicinu. Vasa dobra dela nikada nece umreti.

  • Kokan

    15. jul 2020 | 14:36

    U ovozemaljskom životu dajem sebi za pravo da iz pjeteta prema tebi shvatim da si bio jedan jedini i neponovljivi čovek.Mesecima bdijemo nad tobom moleći se svake noći za tvoje bolje sutra i otjeramo"avet"koja se nadvila nad tobom u svim ovim teškim mesecima.Ali ne dozvasmo Boga upomoć.Smrt ne boli,a bol od smrti..... Četiri decenije u neraskidivoj bratskoj ljubavi. Koliko se čovek osjeti gordim kada ga takav BRAT zagrli.U svakom susretu isto i ništa različito sem bratski osećaj brižnosti koji smo upućivali jedan drugom sa primesom naših porodica.A i majke su nam bilo jedno.(Andrijevičanka i Beranka). Bože pomozi mi da sebi približim čin nestajanja. Ne niko mi nemože reći da se nikada više nećemo videti u Zemunu.Malo je reči,a mnogo bola u oproštaju.BRATE,zbogom.Steno istine, časti i ponosa. Gore u Galaksiji neka te čuvaju Anđeli kada to nismo mogli mi! Na dan tvoje smrti 15/07/2020

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA