≫ 

Slavio ulazak u Primeru, optužili ga da je na kokainu: Igrač Kadiza morao na test da pobije optužbe

Masa je ubedio kritičare da je njegovo "neobično" ponašanje samo plod euforije, a ne upotrebe opijata

  • 1
nano mesa Foto: twitter/TirodeGraciah

Kadiz se vratio u Primeru posle 14 godina i naravno da je to bio razlog za pojačano slavlje u taboru Andalužana kakvo dugo nije viđeno. Slavilo se i pred kamerama klupske televizije za koju je, pored ostalih, impresije o velikom rezultatu izneo i fudbaler Nano Masa nakon saznanja da je matematički obezbeđena promocija u najviši razred španskog fudbala.

Upravo je slavlje ovog fudbalera izazvalo brojne omentare navijača koji su njegovo ponašanje pred kamerama opisali kao "čudno" i previše "veselo", pa su posumjali da je bio pod dejstvom opijata, i to ne alkohola.

Masa je bio presrećan dok je davao izjavu, primetne su bile grimase koje je pravio pre nego što je krenuo da priča, a u jednom trenutku je i rukom zagrlio voditelja.

- Mnogo sam emotivan - rekao je euforično fudbaler Kadiza pre nego što je spustio ruku na rame sagovorniku.

Kada se malo "ohladio" postao je svestan da se našao na udaru određenih sumnjivaca koji su ga optužili da je "sigurno bio pod dejstvom droge", što je Masu nateralo na jedini logičan korak kako bi razuverio takve - testirao se na nedozvoljene supstance.

U međuvremenu nalazi su stigli i potvrdili da je čist!

Masa se tim povodom obratio javnosti putem svog instagrama.

- Vidim da su se pojavili krajnje neumesni i optužilački komentari na račun videa u kom sam u slavljeničkom zanosu. Osećam zato obavezu da istupim protiv takvih optužbi, koje su neistinite i dovode u pitanje moj profesionalizam. Zbog svega toga, potpuno transparentno, odlučio sam da se testiram i da dokažem da su optužbe na moj račun lažne i totalno neistinite - poručio je fudbaler Kadiza sa laboratorijskim nalazom koji je dao na uvid javnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA