≫ 

Tragedija Vulfsa u Barnliju: Primili gol iz penala u 96. minutu, Liga šampiona im je sad nedostižna

Totenhem hvata priključak za Evropu, Siti naneo udarac Bornmutu

  • 0
vulverhempton Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Vulverhemptona odigrali su nerešeno na "Turf Muru" sa Barnlijem 1:1 i tim rezultatom sebe praktično eliminisali iz trke za Ligu šampiona u tesnoj borbi sa Lesterom, Čelsijem i Mančester junajtedom.

Nije mogao šokantnije da se završi meč po tim Nuna Espirita Santa, čiji je sastav vodio maltene do poslednjeg momenta, a onda sve "prosuo", i pobedu, i šanse za prolaz u Ligu šampiona, u 96. minutu, penalom koji je realizovao Kris Vud pošto je Met Doerti nespretno igrao rukom u kaznenom prostoru.

Vulfsi su tako ostali na šestoj poziciji, tri boda iza Junajteda i Lestera koji imaju i meč manje, a sad im je na samo bod prišao Totenhem i opasno ih ugrožava u borbi za Ligu Evrope.

Pogledajte situaciju posle koje je sudija Majk Din, nakon konsultacije sa VAR-om, doneo oddluku da pokaže na penal za Barnli.

Biće diskusije i oko ove situacije, sigurno i kritika na raču arbitraže i VAR-a pre svega, što već postaje učestalost u Premijer ligi koja je, da podsetimo, nedavno potvrdila da je video nadzor pogrešio u tri situacije u mečevime koji su odigrani istog dana, u okviru 34. kola.

I ovog puta VAR je direktno odredio tok meča, zapravo sam rezultat, ovog puta na štetu gostiju koji su propustili da ostanu u borbi za evropsku elitu.

Zbog svega što se desilo u samoj završnici utakmice i šokantnom epilogu po goste, novi gol Raula Himeneza ostaće "ispod radara", ali ga vredi pogledati više puta. Bio je to 17. gol sjajnog Meksikanca ove sezone.

U istom terminu kad i meč na "Turf Muru" igrali su Siti i Bornmut, uz pobedu "Građana" od 2:1, i Njukasl - Totenhem, gde su gosti odneli "ceo plen" trijumfom od 3:1.

Dvostruki strelac za goste bio je Hari Kejn, i tako došao do brojke od 200 golova u dresu londonskog kluba. Pogodak za vođstvo "Pevaca" postigao je Korejanac Son.

Premijer liga, 36. kolo:

Utorak:

Čelsi - Norič 1:0

(Žiru 45+3)

Sreda:

Barnli – Vulverhempton 1:1

(Vud 90+6.p - Himenes 77)

Mančester siti - Bornmut 2:0

(Silva 6, Žesus 39)

Njukasl - Totenhem 1:3

(Riči 56 - Son 27, Kejn 60)

Arsenal - Liverpul 21.15

Četvrtak:

Everton - Aston Vila 19.00

Lester - Šefild junajted 19.00

Kristal Palas - Mančester junajted 21.15

Sautempton - Brajton 21.15

Petak:

Vest Hem - Votford 21.00

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA