≫ 

Jang Bojs gubio, pa rastužio zvezdaše, a obradovao partizanovce: Sulejmani upisao 2 asistencije

Šampion Švajcarske dobio Servet sa 4:2 zahvaljujući dva brza gola na isteku sata igre

  • 1
FK Jang Bojs Printskrin: Youtube/Kick Goal

Jang Bojs nastavlja mrtvu trku za šampionsku titulu sa Sent Galenom! Trku koja i te kako interesuje Crvenu zvezdu i Partizan, gde večitima od toga ko će biti prvak Švajcarske, između ostalog, zavisi hoće li biti nosioci u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Zvezdi je potrebno da šampion ne bude Jang Bojs, već Sent Galen, a Partizanu odgovara drugačija situacija. Aktuelni šampion Jang Bojs je u sredu uveče pobedio Servet sa 4:2 u Bernu, i tako ponovo preuzeo vrh tabele, iako je gubio rezultatom 1:0.

Gosti su poveli u finišu prvog poluvremena, da bi Fašaht uspeo da izjednači do odmora. A u nastavku smo najpre videli dva gola domaćina za pet minuta, kod oba se asistencija pisala Miralemu Sulejmaniju.

Najpre je Martinsa u 56. pogodio posle kornera. Zatim je Mešak u 61. povisio na 3:1, mada mu je Sulejmani tu loše dodao, te je ovaj morao malo da improvizuje.

Servet je smanjio preko Kija u 68. minutu, samo četiri minuta nakon što je ušao u igru, da bi konačan rezultat postavio Nsame u 93. iz penala.

Bojsi sada imaju dva boda više od Sent Galena koji tek treba da odigra svoj meč 31. kola sa Lucernom u četvrtak.

Pogledajte golove:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    16. jul 2020 | 09:04

    Али прво, треба стићи до трећег кола, зар не!????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA